![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi a laptop képernyőjén manapság?? Én beszélgetni wih nagybátyámmal egy ideje aki kérdezett meg a laptopot, ő mondott valamit a matt finish képernyő valóban legyenek. Nem igazán tudom, mit beszélsz, de most már az új laptop következő néhány régi már észre. Az új néz ki, mint az üveg, és tükrözi, mint az üveg mivel a régiek már egyfajta "cukorbevonat" hatás, tehát nem a fényvisszaverő ... mi ez az egész?! senki más nem tudja, mit gondolok, vagy csak én vagyok hülye? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megvan az azonos haver, miért nem tudom, de úgy, hogy némileg könnyebb a szemet
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 23inch-két 19inch Screens? | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 21. július 2009 09:00 |
| Blue Screens és Lockups | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 22. május 2009 12:52 |
| Blue Screens | RB211 | General Chat szoftver | 15 | 31. január 2008 04:18 |
| Két képernyőn egy? | Emrys88 | Multimédia és kodekek | 2 | 19. július 2007 09:44 |
| Saját Screens RED | m7md77 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 23. május 2007 05:07 |
| Téma eszközök | |
| |