mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Laptop ekranus

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 30, 2008, 05:51
Narys

Default Laptop ekranus

Kas su nešiojamas ekranus šiandien?!?!

Buvau kalbasi wih mano dėdė seniai kas klausė apie mano naują nešiojamąjį kompiuterį, jis kažką pasakė apie Matt Finish ekrano, kuri buvo tikrai atspindi. Aš nelabai žinau, ką jis buvo apie bet dabar turiu naują nešiojamąjį kompiuterį prie kai kurių senųjų Aš pastebėjau ją. Nauja išvaizda stiklo ir atspindi, kaip stiklas kadangi senųjų yra rūšis "Lakas" efektas, todėl nėra kaip atspindinti ... Kas visa tai apie?! Does anyone else know what I mean, arba aš tiesiog crazy!?
Old Sausis 30, 2008, 05:53
Donorų grupės

Default Laptop ekranus

aš pats bičiuli, kodėl aš nežinau, bet man atrodo šiek tiek lengviau į akis

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.