![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Шта је са екранима лаптоп данас?!?! Био сам разговор уих ујак пре неког времена, који је молба о мој нови лаптоп, он је рекао нешто о циљној Матт екран који је заиста размишља. ЈА није 'стварно кноткле што је на око, али сада имам мој нови лаптоп поред неке старе оне приметио сам то. Ново изгледа одражава попут стакла и стаклених док старе да има неку врсту "глазура 'ефекат, тако да није тако размишља ... Шта је све што је о? се било ко другачије да зна шта ја мислим или сам само ја луда? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА је добио једнак пријатељ, зашто не знам, али ја га пронаћи нешто лакше на очи
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 23инцх или два 19инцх екрани? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 21. јула 2009 09:00 |
| Плава екрани и Лоцкупс | ДМБ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 22 мај 2009 12:52 |
| Плава екрани | РБ211 | Уопштено Софтуаре Цхат | 15 | 31 јануар 2008 04:18 |
| Два у једном екранима? | Емрыс88 | Мултимедија и кодеци | 2 | 19. јула 2007 09:44 |
| Мој екрани РЕД | м7мд77 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 23 мај 2007 05:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |