![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, момчета, какво се опитва да направи Im изглежда доста просто. Искам да кука ми лаптоп до моята телевизия и видео по кабел. Просто арго добивам то към изхода към телевизора. свикнал съм да го покаже като втори монитор в моя монитор настройки също. Системата ми е HP Pavilion dv5000 лаптопа. има интегрирана графика. Radion ATI Xpress 200 метра. Доколкото аз се опитах да активирате ми е видео порт чрез CMOS и чрез свойствата меню. от помощ ще бъде супер. -Тишина! -- |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да го направим чрез видео карта шофьор. следва да има възможност да се даде възможност за външен монитор. Каква видео карта / компания имаш |
|
| |||
| |||
| му един intigrated ATI Radeon Xpress 200 м |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква версия на Windows, който използвате?
Ако е XP след това кликнете върху правото ви фона и изберете свойства настройки и след това натиснете бутона с откриване на телевизора включен и се обърна към S-Video канал. Нека да знаят как се Включено. :) Моята система: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Отидете на катализатора водача и отидете на монитора опции или нещо такова. Включване на 2-ри монитор |
|
| |||
| |||
| ОК Направих точно това, и съм в момента се работи върху всеки да показва по различен начин ... но обратно на своя въпрос, 1-ва ли, м познае ли казал телевизора souce за да отидете на svideo? ако не го приучавам появи, 2, докато Успехът е на 1-ви път, когато тя не успя да направи множеството .. така докато кабел е свързан I rebooted компютъра си и го намерих веднага, аз употреба изглед ... ако мога да бъда на по-нататъшни помогне ... особено конфигурирането ви Резолюция да ме уведомите |