menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Notebooku k TV pomocí S video kabelu

Reply

Thread Nástroje
Old 1.ledna 2009, 19:20
Člen Skupina

Default Notebooku k TV pomocí S video kabelu

Ahoj kluci, co im snaží udělat zdá docela jednoduché. Chci, aby můj háček laptop do mého tv přes s video kabel. Jen jsem cant dostat na výstup na televizi. je zvyklý vidět jako druhý monitor ve své sledovat buď nastavení.

můj systém je hp pavilon dv5000 notebook.
je integrovaná grafika. Radion ATI Xpress 200 metrů.

zatím jsem se snažil aktivovat mé s video portu přes CMOS a pomocí vlastnosti menu.

pomoci by bylo super.

-ticho! --
Old 1.ledna 2009, 22:49
Člen Skupina

co musíte udělat, je pomocí grafické karty řidiče. by měla existovat možnost, aby umožnily externí monitor. Jaké grafické karty / firma máte
Old 2 ledna 2009, 06:12
Člen Skupina

je to intigrated ATI Radeon Xpress 200m
Old 2 ledna 2009, 08:06
Rik
Banned Skupina

Jaké verze systému Windows používáte?

Pokud je to XP pak klikněte pravým tlačítkem na pozadí a vy zvolte vlastnosti, pak nastavení a klikněte na tlačítko detekovat s tv elektrické síti a obrátil na s-video kanál.

Dejte mi vědět, jak se dostat dále. :)

Můj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základní deska:
Asus K8V-X
Paměť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pro 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd hořák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Nyní internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operační systém (y):
XP Pro
Old 2 ledna 2009, 14:43
Člen Skupina

Přejít na zprostředkující ovladač a přejít ke sledování voleb, nebo něco podobného. Povolte 2. sledovat
Old 10 leden 2009, 18:24
Nový člen skupiny

ok jsem udělal jen to, že i já v současné době pracuje na získání každého na displeji jinak ... ale zpět k vaší otázce, 1. i, m hádat vám řekl tv zdroje jít do svideo? pokud není zvyklý ukázat, 2. a zároveň i měl úspěch na 1. dobu nepodařilo, když jsem se přestěhoval set .. tak zatímco kabel byl připojen i restartoval počítač a zjistil, že hned, i použití průhled ... i když mohou být další pomoc ... zejména nastavení Usnesení dejte mi vědět
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Proč je můj Laptop Charge Cable opravdu přecitlivělý? LegendaryFire Notebooky, Mobily a PDA 2 11. srpna 2009 14:44
Potřebuji pomoc při nástupu na nejlepší grafickou kartu pro můj notebook. Jorge Luis Notebooky, Mobily a PDA 1 24. květen 2009 05:36
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Mohu přidat na grafickou kartu do notebooku? Chainsman Graphics Cards & Monitory 3 8. listopadu 2008 10:07
Starware 368 - No Video on Laptop SimonTrucker Virus, spyware a bezpečnost 22 16. listopadu 2007 10:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.