![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε im φαίνεται πολύ απλό. Θέλω να γάντζο μου φορητό υπολογιστή μέχρι να μου τηλεόραση μέσω S VIDEO καλώδιο. Θέλω μόνο να το επίκλισης για έξοδο στην τηλεόραση. αυτό wont εμφανίζεται ως δεύτερη παρακολουθεί σε οθόνη μου είτε ρυθμίσεις. το σύστημά μου είναι ένα φορητό υπολογιστή HP Pavilion dv5000. υπάρχουν ολοκληρωμένα γραφικά. ATI radion Xpress 200μ. μέχρι τώρα έχω προσπαθήσει να ενεργοποιήσετε μου βίντεο είναι το λιμάνι, μέσω της ΚΟΑ και με τις ιδιότητες μενού. οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι εντάξει. -σιωπή! -- |
|
| |||
| |||
| έχετε να κάνετε με αυτό το πρόγραμμα οδήγησης κάρτας βίντεο. θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή για να επιτρέψει μια εξωτερική οθόνη. τι κάρτα οθόνης / εταιρείας έχετε; |
|
| |||
| |||
| τη μία intigrated ATI Radeon Xpress 200 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποια έκδοση των Windows χρησιμοποιείτε;
Αν είναι XP τότε κάντε δεξί κλικ πάνω σας υπόβαθρο και στη συνέχεια επιλέξτε ιδιότητες ρυθμίσεις και πατήστε το κουμπί με την ανίχνευση της tv σύνδεση και στράφηκε στην S-video κανάλι. Επιτρέψτε μου να μάθω πώς θα προχωρήσουμε. :) Το σύστημά μου: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Πηγαίνετε να τον καταλύτη οδηγού και πάει να παρακολουθεί τις επιλογές ή κάτι τέτοιο. Ενεργοποίηση του 2ου παρακολουθεί |
|
| |||
| |||
| ok έκανα ακριβώς αυτό, και είμαι σήμερα εργάζονται για να για την απεικόνιση κάθε διαφορετικό ... αλλά πίσω στην ερώτησή σας, 1ο i, m μαντέψουν σας είπε η τηλεόραση πηγή για να μεταβείτε σε svideo; εάν αυτό δεν συνηθίζει εμφάνιση ", 2η, ενώ i είχε επιτυχία το 1ο χρόνο απέτυχε όταν μεταφέρθηκε το σύνολο .. τόσο ενώ το καλώδιο ήταν συνδεδεμένο i επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου και θα βρεθεί αμέσως, i χρήση vista ... αν μπορώ να της περαιτέρω βοήθεια ... ειδικά Ρύθμιση Ψήφισμα πες μου |