![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački, što im pokušavaju napraviti izgleda prilično jednostavna. Želim zakačaljka moj laptop do mog TV preko S video kabla. JA pravedan licemjerje dobiti Internet to output na TV. Internet navika voditi koga gore kao drugi monitor u mojim postavkama ili monitor. moj sistem je hp paviljon dv5000 laptop. tu je integrirana grafika. Radion ATI Xpress 200m. Dosad sam pokušao aktivirati moje s video port kroz CMOS svojstava i kroz izbornik. bilo koji pomoć bi bilo cool. -tiąina! -- |
|
| |||
| |||
| morate to učiniti putem video card driver. ne smije da ima opciju da biste omogućili vanjskom monitoru. Što video kartice / tvrtka imate |
|
| |||
| |||
| jedan njen intigrated ATI Radeon Xpress 200m |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što windows verziju koristite?
Ako je XP onda desni klik na koju pozadinu i svojstva zatim odaberite Postavke i kliknite na gumb detektirati s tv priključeni na struju i okrenu na S-video kanala. Pustiti mene znati kako vam se on. :) My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Idi na katalizator vozača i idite na opcije monitor ili nešto slično. Enable 2. monitor |
|
| |||
| |||
| ok ja sam upravo to, a ja trenutno radi o dolasku svakog prikaza drugacije ... ali vratiti na svoje pitanje, 1. Ja, m guessing vam rekao tv souce otići do svideo? ako nije to navika pokazuju prema gore, dok sam 2. imao uspjeha 1. put kad sam ga propustio preselio skupa .. pa dok je bio spojen kabel i ponovno podizanje sustava moj računalo i ona nađe odmah, koristim vidik ... ako ja mogu biti od pomoći daljnji ... pogotovo konfiguriranju vašeg rezoluciji javite mi |