kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Laptop TV S Video kábel

Reply

Téma eszközök
Old Január 1, 2009, 19:20
Csoport tagja

Default Laptop TV S Video kábel

Hé srácok, mi a teendő im próbál úgy tűnik, elég egyszerű. Szeretnék hook up my laptop az én TV-s videó kábel segítségével. I just cant get, hogy a TV-kimenetet. akkor szokott megjelenni, mint a második monitor a monitorom beállításait sem.

Saját rendszer egy hp pavilon dv5000 laptop.
az integrált grafika. Radion ATI Xpress 200m.

eddig megpróbáltam aktiválni my video s port a CMOS és a tulajdonságok menüben.

segítség lenne cool.

-csend! --
Old Január 1, 2009, 22:49
Csoport tagja

annyit kell tennie, hogy a video kártya driver. kell a lehetőséget ahhoz, hogy egy külső monitorra. milyen videókártya / társaság van-e
Old Január 2, 2009, 06:12
Csoport tagja

a intigrated egy ATI Radeon Xpress 200
Old Január 2, 2009, 08:06
Rik
Tiltott Group

Milyen Windows használ?

Ha XP, akkor jobb klikk a háttérben, és akkor válassza ki a Tulajdonságok menüpontot, majd nyomja meg a beállításokat és észlelni gombot a TV csatlakoztatásához és fordult át az S-video csatorna.

Let me know how you get on. :)

My System: Glowbox

Processzor (ok):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Alaplap:
Asus K8V-X
RAM memória:
512meg Infineon pc3200
Grafikus kártya (k):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 MB
Hangkártya:
AC97
Merevlemez (ek):
40gig, 80gig, és 200gig
Optikai meghajtó (k):
1 * A CD-író, 1 * DVD-ROM
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Most internet
Monitor (ok):
Dell 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Január 2, 2009, 14:43
Csoport tagja

Ugrás a katalizátor vezető és menjen a monitor lehetőségek, vagy valami ilyesmi. Engedélyezze a 2. monitor
Old Január 10, 2009, 18:24
Új tag Csoport

OK Én csak meg, hogy vagyok, és jelenleg is dolgozik a szerzés minden megjelenítéséhez másként ... de vissza a kérdésre, 1. I, m guessing Megmondtad a TV souce menni svideo? Ha nem szokott megjelenni, míg a 2. i. sikere volt az 1. alkalommal, amikor nem mozdult, amikor a beállított .. így volt, míg a kábel csatlakozik i újraindította a számítógépet, és azt találtam, hogy rögtön, én használ Kilátás ... ha én is a további segítséget ... különösen a megfelelő állásfoglalást let me know
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.