![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, mi a teendő im próbál úgy tűnik, elég egyszerű. Szeretnék hook up my laptop az én TV-s videó kábel segítségével. I just cant get, hogy a TV-kimenetet. akkor szokott megjelenni, mint a második monitor a monitorom beállításait sem. Saját rendszer egy hp pavilon dv5000 laptop. az integrált grafika. Radion ATI Xpress 200m. eddig megpróbáltam aktiválni my video s port a CMOS és a tulajdonságok menüben. segítség lenne cool. -csend! -- |
|
| |||
| |||
| annyit kell tennie, hogy a video kártya driver. kell a lehetőséget ahhoz, hogy egy külső monitorra. milyen videókártya / társaság van-e |
|
| |||
| |||
| a intigrated egy ATI Radeon Xpress 200 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen Windows használ?
Ha XP, akkor jobb klikk a háttérben, és akkor válassza ki a Tulajdonságok menüpontot, majd nyomja meg a beállításokat és észlelni gombot a TV csatlakoztatásához és fordult át az S-video csatorna. Let me know how you get on. :) My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Ugrás a katalizátor vezető és menjen a monitor lehetőségek, vagy valami ilyesmi. Engedélyezze a 2. monitor |
|
| |||
| |||
| OK Én csak meg, hogy vagyok, és jelenleg is dolgozik a szerzés minden megjelenítéséhez másként ... de vissza a kérdésre, 1. I, m guessing Megmondtad a TV souce menni svideo? Ha nem szokott megjelenni, míg a 2. i. sikere volt az 1. alkalommal, amikor nem mozdult, amikor a beállított .. így volt, míg a kábel csatlakozik i újraindította a számítógépet, és azt találtam, hogy rögtön, én használ Kilátás ... ha én is a további segítséget ... különösen a megfelelő állásfoglalást let me know |