mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Laptop prie TV naudojant S Video Cable

Reply

Temos įrankiai
Old 1 sausis 2009, 19:20
Narys

Default Laptop prie TV naudojant S Video Cable

Hey guys, ką jiems bando daryti, atrodo gana paprasta. I wanna hook mano nešiojamas prie mano TV per s video kabelis. I just cant get it išvesties į TV. jis papratimas rodomi kaip antrą monitorių mano monitoriaus nustatymus arba.

Mano sistema yra HP Pavilion dv5000 nešiojamojo kompiuterio.
yra integruota grafika. ATI Radion Xpress 200M.

kiek aš bandė aktyvuoti savo s vaizdo uostas per CMOS ir per savybių meniu.

Any help būtų cool.

-Tylos! --
Old 1 sausis 2009, 22:49
Narys

turite tai padaryti per vaizdo plokštę. turėtų būti įjungti išorinį monitorių. Kokia vaizdo plokštės / Kompanija turite
Old 2 sausis 2009, 06:12
Narys

jo intigrated ATI Radeon Xpress 200M
Old 2 sausis 2009, 08:06
Rik
Banned Group

Ką Windows versiją naudojate?

Jei tai XP, tada dešiniuoju pelės klavišu galite fone ir pasirinkite Properties tada nustatymus ir paspauskite mygtuką aptikti su TV įjungti ir įjungta į s-video kanalas.

Let me know, kaip jums toliau. :)

Mano sistema: Glowbox

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64bit 3000 + Niukaslio S754
Pagrindinė plokštė:
Asus K8V-X
RAM atmintis:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (-ai):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128mb
Garso plokštė:
AC97
Kietasis diskas (-ai):
40gig, 80gig ir 200gig
Optical Drive (s):
1 * kompaktinių diskų, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Dabar internete
Monitorius (-ai):
Dell 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old 2 sausis 2009, 14:43
Narys

Grįžti į katalizatorių vairuotojas ir vykti stebėti šį puslapį ar kažkas panašaus. Įtraukti 2. ekranu
Old Sausis 10, 2009, 18:24
Naujas Narys

Gerai, aš tiesiog, kad ir esu šiuo metu dirba apie tai, kaip kiekvienas ekranas kitaip ... bet atgal į Jūsų klausimą, 1st I, m guessing sakėte TV padažu eiti į svideo?, jei ne jis įpratęs rodomi, 2, o aš turėjo sėkmė 1. laiko ji neįvykdė kai persikėliau rinkinys .. todėl nors kabelis buvo prijungtas ir paleisti savo kompiuteryje ir ji nustatė, kad jis tuoj, aš naudoju vista ... ar aš galiu būti dar labiau padėti ... ypač konfigūravimas rezoliucija let me know
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.