![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys, co staramy się im to wydaje całkiem proste. Chciałbym podłączyć mój laptop do mojego tv s video za pośrednictwem kabla. I just cant go do wyjścia TV. wont go pokazać jako drugiego monitora w moje ustawienia monitora albo. mój system jest laptop HP Pavilion dv5000. nie jest zintegrowana grafika. Radion ATI Xpress 200m. i do tej pory starałem się uaktywnić moje s video portu poprzez CMOS i poprzez menu właściwości. any help would be cool. -cisza! -- |
|
| |||
| |||
| musisz to zrobić za pośrednictwem sterownika karty graficznej. powinna istnieć możliwość, aby umożliwić zewnętrznego monitora. co karta graficzna / firma masz |
|
| |||
| |||
| its an intigrated ATI Radeon Xpress 200m |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie okna wersji używasz?
Jeśli to XP następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na tle ci i wybierz Właściwości następnie ustawienia i naciśnij przycisk wykrywania z TV podłączony i włączony na kanał S-Video. Let me know how you get on. :) My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Przejdź do katalizatora kierowcy i przejść do opcji monitora czy coś takiego. 2. Włączenie monitora |
|
| |||
| |||
| ok i nie tylko, że jestem i pracuje obecnie nad coraz każdego aby wyświetlić inaczej ... ale z powrotem na swoje pytanie, 1 I, m guessing you powiedział tv źródła, aby przejść do svideo? jeśli nie to wont show up, 2, a ja miał powodzenie 1 to nie czas, kiedy przeniósł .. ustawić tak, gdy kabel został podłączony i uruchomiony ponownie moim komputerze i okazało się to od razu, i wykorzystanie Vista ..., jeśli mogę się pomóc ... zwłaszcza konfiguracji Rezolucja let me know |
![]() |
|
| Zakładki |