![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, ceea ce încerc să fac im pare destul de simplu. Vreau să-mi laptop cârlig până la My TV prin cablu s video. i cant doar sa-l aduc la ieşire la tv. este obiceiul apărea ca un al doilea monitor la mine in monitor setările fie. sistemul meu este un laptop HP Pavilion dv5000. există grafică integrată. ATI radion Xpress 200m. până acum am încercat să-mi s activa portul video prin CMOS şi prin proprietăţile meniu. orice ajutor ar fi super. -Liniste! -- |
|
| |||
| |||
| trebuie să o faci prin video carte de conducător auto. ar trebui să existe o opţiune pentru a permite un monitor extern. Ce placă video / companie aveţi |
|
| |||
| |||
| sa o intigrated ATI Radeon Xpress 200m |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce versiune Windows folosiţi?
Daca este XP apoi click dreapta pe tine de fundal şi selectaţi apoi setările de proprietăţi şi să apăsaţi butonul detecta cu tv conectat la priză şi transformat pe S-video canal. Lasă-mă să ştiu cum ai ajuns pe. :) Sistemul meu: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Du-te la catalizator şofer şi du-te pentru a monitoriza opţiuni sau ceva de genul asta. Activaţi 2a monitor |
|
| |||
| |||
| ok am facut doar că, şi sunt în prezent lucrează la fiecare achiziţie pentru a afişa diferit ... dar înapoi la întrebarea dumneavoastră, 1st i, m-ai spus de ghicitul tv souce pentru a merge la svideo? dacă nu este obiceiul afişate, în timp ce i 2a a avut succes de 1 ora aceasta nu a reuşit, atunci când m-am mutat la set .. astfel de cablu, în timp ce era conectat i rebooted computerul meu şi-l găsit-o imediat, folosesc vista ... daca pot fi de mai mult ajutor ... mai ales configurarea dvs. rezoluţie să-mi spuneţi |
![]() |
|
| Marcaje |