![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, co im snaží urobiť zdá docela jednoduché. Chcem, aby môj háčik laptop do môjho tv cez s video kábel. Len som cant dostať na výstup na televíziu. je zvyknutý vidieť ako druhý monitor vo svojej sledovať buď nastavenia. môj systém je hp pavilon dv5000 notebook. je integrovaná grafika. Radion ATI Xpress 200 metrov. zatím jsem se snažil aktivovať mojej s video portu cez CMOS a pomocou vlastnosti menu. pomoci by bolo super. -ticho! -- |
|
| |||
| |||
| čo musíte urobiť, je pomocou grafickej karty vodiča. by mala existovať možnosť, aby umožnili externý monitor. Aké grafické karty / firma máte |
|
| |||
| |||
| je to intigrated ATI Radeon Xpress 200m |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké verzie systému Windows používate?
Ak je to XP potom kliknite pravým tlačidlom na pozadí a vy vyberte vlastnosti, potom nastavenie a kliknite na tlačidlo detekovať s tv elektrickej sieti a obrátil na s-video kanál. Dajte mi vedieť, ako sa dostať ďalej. :) Môj systém: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Prejsť na katalyzátorové ovládač a prejsť na monitorovanie volieb, alebo niečo podobné. Povoľte 2. sledovať |
|
| |||
| |||
| ok som urobil len to, že i já v súčasnosti pracuje na získanie každého na displeji inak ... ale späť k vašej otázke, 1. i, m hádat vám povedal tv zdroje ísť do svideo? ak nie je zvyknutý ukázať, 2. a zároveň aj mal úspech na 1. dobu nepodarilo, keď som sa presťahoval set .. tak zatiaľ čo kábel bol pripojený aj restartoval počítač a zistil, že hneď, aj použitie priehľad ... i keď môžu byť ďalšiu pomoc ... najmä nastavenia Uznesenie dajte mi vedieť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prečo je môj Laptop Charge Satelit naozaj precitlivený? | LegendaryFire | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. augusta 2009 14:44 |
| Potrebujem pomoc pri nástupe na najlepšiu grafickú kartu pre môj notebook. | Jorge Luis | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 24. máj 2009 05:36 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Môžem pridať na grafickú kartu do notebooku? | Chainsman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. novembra 2008 10:07 |
| Starware 368 - No Video on Laptop | SimonTrucker | Virus, spyware a bezpečnosť | 22 | 16. novembra 2007 10:52 |
| Thread Tools | |
| |