мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Лаптоп на тв помоћу С Видео кабл

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2009, 19:20
Мембер Гроуп

Default Лаптоп на тв помоћу С Видео кабл

хеј момачки, што им покушавају направити изгледа прилично једноставна. Желим закачаљка мој лаптоп до мог ТВ преко С видео кабла. ЈА праведан лицемјерје добити то за оутпут на ТВ. Интернет навика водити кога горе као други монитор у мојим подешавањима или монитор.

мој систем је хп павиљон дв5000 лаптоп.
ту је интегрисана графика. Радионици АТИ Кспресс 200м.

Досад сам покушао активирати моје са видео порт кроз ЦМОС својстава и кроз мени.

било који помоћ би било цоол.

-тиа̨ина! --
Old 1. Мар 2009, 22:49
Мембер Гроуп

морате то учинити путем видео цард дривер. не сме да има опцију да бисте омогућили спољном монитору. Шта видео картице / фирма имате
Old 2. Мар 2009, 06:12
Мембер Гроуп

један њен интигратед АТИ Радеон Кспресс 200м
Old 2. Мар 2009, 08:06
Аустин Гроуп

Шта уиндоус верзију користите?

Ако је КСП онда десни клик на коју позадину и својства затим изаберите Подешавања и кликните на дугме препознати са тв прикључени на струју и окрену на С-видео канала.

Јави ми како вам се он. :)

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 2. Мар 2009, 14:43
Мембер Гроуп

Иди на катализатор возача и идите на опције монитор или нешто слично. Енабле 2. монитор
Old 10. Мар 2009, 18:24
Нови члан групе

ок ја сам управо то, а ја тренутно ради о доласку сваког приказа другације ... али вратити на своје питање, 1. Ја, м гуессинг вам рекао тв соуци отићи до свидео? ако није то навика показују према горе, док сам 2. имао успеха 1. пут кад сам га пропустио преселио скупа .. па док је био спојен кабл и поновно подизање система мој рачунар и она нађе одмах, користим видик ... ако ја могу бити од помоћи даљи ... поготово конфигурисању вашег резолуцији јавите ми
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Зашто је мој лаптоп Цхарге Цабле Стварно осјетљив? ЛегендарыФире Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 11 аугуст 2009 14:44
Треба ми помоћ на брање вањска најбољи видео картицу за мој лаптоп. Јорге Луис Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 24 мај 2009 05:36
РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање Елијоенај Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2009 14:49
Могу ли додати у видео картицу за лаптоп? Цхаинсман Грапхицс Цардс & Мониторс 3 8 новембар 2008 10:07
Старуаре 368 - Не видео на Лаптоп СимонТруцкер Вирус, Спыуаре и безбедност 22 16 новембар 2007 10:52
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц