![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј момачки, што им покушавају направити изгледа прилично једноставна. Желим закачаљка мој лаптоп до мог ТВ преко С видео кабла. ЈА праведан лицемјерје добити то за оутпут на ТВ. Интернет навика водити кога горе као други монитор у мојим подешавањима или монитор. мој систем је хп павиљон дв5000 лаптоп. ту је интегрисана графика. Радионици АТИ Кспресс 200м. Досад сам покушао активирати моје са видео порт кроз ЦМОС својстава и кроз мени. било који помоћ би било цоол. -тиа̨ина! -- |
|
| |||
| |||
| морате то учинити путем видео цард дривер. не сме да има опцију да бисте омогућили спољном монитору. Шта видео картице / фирма имате |
|
| |||
| |||
| један њен интигратед АТИ Радеон Кспресс 200м |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта уиндоус верзију користите?
Ако је КСП онда десни клик на коју позадину и својства затим изаберите Подешавања и кликните на дугме препознати са тв прикључени на струју и окрену на С-видео канала. Јави ми како вам се он. :) Мы Сыстем: Глоубокс
|
|
| |||
| |||
| Иди на катализатор возача и идите на опције монитор или нешто слично. Енабле 2. монитор |
|
| |||
| |||
| ок ја сам управо то, а ја тренутно ради о доласку сваког приказа другације ... али вратити на своје питање, 1. Ја, м гуессинг вам рекао тв соуци отићи до свидео? ако није то навика показују према горе, док сам 2. имао успеха 1. пут кад сам га пропустио преселио скупа .. па док је био спојен кабл и поновно подизање система мој рачунар и она нађе одмах, користим видик ... ако ја могу бити од помоћи даљи ... поготово конфигурисању вашег резолуцији јавите ми |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Зашто је мој лаптоп Цхарге Цабле Стварно осјетљив? | ЛегендарыФире | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 11 аугуст 2009 14:44 |
| Треба ми помоћ на брање вањска најбољи видео картицу за мој лаптоп. | Јорге Луис | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 24 мај 2009 05:36 |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Могу ли додати у видео картицу за лаптоп? | Цхаинсман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 новембар 2008 10:07 |
| Старуаре 368 - Не видео на Лаптоп | СимонТруцкер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 22 | 16 новембар 2007 10:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |