менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Ноутбук до телевізора за допомогою кабелю S Video

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 січня 2009, 19:20
Член групи

Default Ноутбук до телевізора за допомогою кабелю S Video

Hey Guys, що їм намагаються зробити здається досить простим. Я хочу підключити до мого ноутбука до телевізора за допомогою кабелю S-VIDEO. Я просто ходяче отримати його для виводу на телевізор. це звичай з'являтися як другий монітор в налаштуваннях монітора.

Моя система HP Pavilion dv5000 ноутбук.
існує інтегрованою графікою. ATI Radion Xpress 200M.

До цих пір я намагався активувати S-VIDEO порт, через CMOS і через меню властивостей.

будь-яка допомога буде прохолодно.

-Мовчати! --
Old 1 січня 2009, 22:49
Член групи

Ви повинні це зробити через драйвер відеокарти. повинна бути можливість включити зовнішній монітор. що відеокарта / Компанія Чи є у вас
Old 2 січня 2009, 06:12
Член групи

своєї intigrated ATI Radeon Xpress 200M
Old 2 січня 2009, 08:06
Rik
Забороненої угруповання

Яку версію Windows Ви використовуєте?

Якщо це XP клацніть правою кнопкою на вас фон і потім виберіть "Властивості" Установки та натисніть виявити кнопці з ТБ розетку і повернув на S-Video Channel.

Дозвольте мені знати, як ви отримаєте далі. :)

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 2 січня 2009, 14:43
Член групи

Перейти на каталізаторі водія і йдемо до моніторі варіанти або щось подібне. Активізувати 2 моніторі
Old 10 січня 2009, 18:24
Нові члени групи

OK Я так і зробила, і я в даний час працюємо над кожним переглядів інакше ... Але повернемося до вашого запитання, 1 I, M гадати Ви сказали ТБ соусом їхати в SVideo? Якщо ні, то звичай з'являтися, 2, а я Успіх був 1-й раз не доходило, коли я переїхав безліч .. так у той час як кабель був пов'язаний і перезавантаження мого комп'ютера і він знайшов його відразу ж, я використовую Vista ... Якщо я можу бути подальшої допомоги ..., особливо у налаштуванні резолюції, дайте мені знати
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чому мій ноутбук зарядний провід Дійсно Touchy? LegendaryFire Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 11 серпня 2009 14:44
Мені потрібна допомога з вибору з кращих відеокарт для мого ноутбука. Хорхе Луїс Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 24 травня 2009 05:36
Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт Ел'йоенай Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2009 14:49
Чи можу я додати у відео карту до ноутбука? Chainsman Графічні карти & Монітори 3 8 листопада 2008 10:07
Starware 368 - Ні відео на ноутбуці SimonTrucker Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 22 16 листопада 2007 10:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.