![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, що їм намагаються зробити здається досить простим. Я хочу підключити до мого ноутбука до телевізора за допомогою кабелю S-VIDEO. Я просто ходяче отримати його для виводу на телевізор. це звичай з'являтися як другий монітор в налаштуваннях монітора. Моя система HP Pavilion dv5000 ноутбук. існує інтегрованою графікою. ATI Radion Xpress 200M. До цих пір я намагався активувати S-VIDEO порт, через CMOS і через меню властивостей. будь-яка допомога буде прохолодно. -Мовчати! -- |
|
| |||
| |||
| Ви повинні це зробити через драйвер відеокарти. повинна бути можливість включити зовнішній монітор. що відеокарта / Компанія Чи є у вас |
|
| |||
| |||
| своєї intigrated ATI Radeon Xpress 200M |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку версію Windows Ви використовуєте?
Якщо це XP клацніть правою кнопкою на вас фон і потім виберіть "Властивості" Установки та натисніть виявити кнопці з ТБ розетку і повернув на S-Video Channel. Дозвольте мені знати, як ви отримаєте далі. :) Моя система: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Перейти на каталізаторі водія і йдемо до моніторі варіанти або щось подібне. Активізувати 2 моніторі |
|
| |||
| |||
| OK Я так і зробила, і я в даний час працюємо над кожним переглядів інакше ... Але повернемося до вашого запитання, 1 I, M гадати Ви сказали ТБ соусом їхати в SVideo? Якщо ні, то звичай з'являтися, 2, а я Успіх був 1-й раз не доходило, коли я переїхав безліч .. так у той час як кабель був пов'язаний і перезавантаження мого комп'ютера і він знайшов його відразу ж, я використовую Vista ... Якщо я можу бути подальшої допомоги ..., особливо у налаштуванні резолюції, дайте мені знати |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чому мій ноутбук зарядний провід Дійсно Touchy? | LegendaryFire | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 серпня 2009 14:44 |
| Мені потрібна допомога з вибору з кращих відеокарт для мого ноутбука. | Хорхе Луїс | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 24 травня 2009 05:36 |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Чи можу я додати у відео карту до ноутбука? | Chainsman | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 листопада 2008 10:07 |
| Starware 368 - Ні відео на ноутбуці | SimonTrucker | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 22 | 16 листопада 2007 10:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |