![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей. Бих искал да знам дали мога да получа много големи плазмени подобен монитор с плосък екран, които могат да бъдат безжични на моя сървър и др клавиатура Бих искал той да му gose на стената, и аз съм наистина търсят високо качество на телевизор / монитор, който може да отидем в моята стена. Някой знае ли къде да гледам? Благодарности, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Клавиатурата и мишката очевидно може да бъде безжичната си база единица.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що се отнася до къде да гледам, магазин наоколо е моят най-добър съвет. Но си Бих са в моя списък са: Samsung 244 тона 24 "широкоекранен TFT най 1920x1200 или Ultrasharp Dell 2707WFP 27 "Широкоекранен TFT в 1920x1200. Dell също направи 30 ", но неговото глупаво цена.
|
| |||
| |||
| Има Dell мониторите добър комплект тогава Алекс? Мисля, че те са само ре-badged други марки, които не знаят все пак. |
|
| |||
| |||
| Да, никога не е виждал лошо все още. Дори и долния край на скалата са стабилно изградена с много цвят повторно производство. Лично аз предпочитам Samsung, но не можеш да спориш с цената на на Dells (когато те са с продажба), тъй като те постоянно изглеждат да правя.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Няма начин като на нея безжични тогава? Този това, което основно трябва да се знае. Имам стъкло екрана монитор, който е 19 inchs, искам нещо много по-голям. |