![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej. Chtěl bych vědět, zda bych mohl dostat z velké plazmy, jako ploché obrazovky monitoru, která by mohla být bezdrátová na můj server a klávesnice apod. Chtěl bych si to jeho gose na zdi, a já jsem opravdu hledají vysoce kvalitní TV / Monitor, že může jít o mou stěnu. Každý, kdo ví, kde hledat? Díky, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klávesnice a myš může být samozřejmě na vaše bezdrátové základní jednotky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jde o to, kde hledat, prodejna je asi můj nejlepší radu. Ale ten to bych si na mém seznamu jsou: Samsung 244t 24 "širokoúhlý TFT na 1920x1200 nebo Ultrasharp Dell 2707WFP 27 "širokoúhlý TFT na 1920x1200. Dell také o 30 ", ale jeho hloupé cenu.
|
| |||
| |||
| Dell monitory jsou dobré kit potom Alex? Myslím si, že je jen re-badged jiné značky, nevíte, která ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Jo, nikdy ještě jeden špatný. Dokonce i na spodním konci stupnice jsou solidně postavené velké barevné re-produkci. Osobně mám nejraději Samsung, ale není možné tvrdit, s cenou to z Dells (pokud máte s prodejem), jelikož neustále se zdá, že ano.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Já jsem přemýšlel, jak celou obrazovku monitoru, bude kontrolovat je mimo kámo. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Neexistuje žádný způsob, jak to s bezdrátovou potom? To, co jsem hlavně potřebujete vědět. Mám sklo obrazovky monitoru, který je 19 inchs, chci něco hodně větší. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak velké soubory e-mail? | sunset415 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 12. Srpen 2009 15:53 |
| Svchost.exe použití velkého množství paměti RAM? | d0od | Operační systémy Windows | 10 | 19. května 2008 13:39 |
| Může můj souboj mointors být použito jako jedna velká obrazovka? | IS 23 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 19. ledna 2008 17:34 |
| Soubory příliš velký | mcbee | Multimedia & Kodeky | 4 | 23. července 2007 01:39 |
| Thread Nástroje | |
| |