![]() |
|
| |||
| |||
| Έι. Θα ήθελα να μάθω αν θα μπορούσα να πάρετε μια πολύ μεγάλη επίπεδη οθόνη πλάσματος όπως η παρακολούθηση που θα μπορούσαν να είναι ασύρματο για να μου server και πληκτρολόγιο κλπ. Θα ήθελα, επομένως η gose στον τοίχο, και είμαι πραγματικά αναζητάτε ένα υψηλής ποιότητας TV / Monitor ότι μπορεί να συνεχίσει να μου τοίχο. Όσοι γνωρίζουν από πού να κοιτάξουμε; Ευχαριστώ, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μπορεί προφανώς να είναι ασύρματο για να σας μονάδα βάσης.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όσον αφορά το πού πρέπει να εξετάσουμε, κατάστημα κοντά μου είναι καλύτερη συμβουλή. Αλλά εκείνο που θα ήθελα να του μου είναι περιορισμένος: Samsung 244t 24 "widescreen TFT σε 1920x1200 ή Dell Ultrasharp 2707WFP 27 "Widescreen TFT σε 1920x1200. Η Dell, επίσης, κάνει 30 ", αλλά η ανόητη τιμή.
|
| |||
| |||
| Οι οθόνες Dell καλό kit τότε Άλεξ; Νομίζω ότι είναι απλά μια νέα badged άλλο σήμα, το οποίο δεν γνωρίζω όμως. |
|
| |||
| |||
| Ναι, δεν είχε γνωρίσει ποτέ κακό ακόμα. Ακόμη και το κατώτερο άκρο της κλίμακας είναι στερεά χτισμένο με μεγάλη έγχρωμη εκ νέου την παραγωγή. Προσωπικά προτιμώ η Samsung, αλλά δεν μπορείτε να υποστηρίζουν με την τιμή της από Dells (όταν πρόκειται για τοποθεσίες που έχουν πώληση) που φαίνεται να κάνουν συνεχώς.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει τρόπος να το ασύρματο τότε; Thats αυτό που κυρίως πρέπει να γνωρίζουν. Έχω μια γυάλινη οθόνη οθόνη που είναι 19 inchs, θέλω κάτι πολύ μεγαλύτερο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να Email μεγάλα αρχεία; | sunset415 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 12 Αυγ 2009 15:53 |
| Svchost.exe χρησιμοποιώντας μεγάλο μέγεθος της μνήμης RAM; | d0od | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 19 Μαΐου 2008 13:39 |
| Μπορεί να μου μονομαχία mointors να χρησιμοποιείται ως μία μεγάλη οθόνη; | Είναι 23 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 19 Ιαν 2008 17:34 |
| Τα αρχεία είναι πολύ μεγάλος | mcbee | Multimedia & Codecs | 4 | 23 Ιουλ 2007 01:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |