μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Μεγάλες Οθόνες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Απρ 2007, 08:31
Μέλος Ομάδα

Default Μεγάλες Οθόνες

Έι. Θα ήθελα να μάθω αν θα μπορούσα να πάρετε μια πολύ μεγάλη επίπεδη οθόνη πλάσματος όπως η παρακολούθηση που θα μπορούσαν να είναι ασύρματο για να μου server και πληκτρολόγιο κλπ.

Θα ήθελα, επομένως η gose στον τοίχο, και είμαι πραγματικά αναζητάτε ένα υψηλής ποιότητας TV / Monitor ότι μπορεί να συνεχίσει να μου τοίχο.

Όσοι γνωρίζουν από πού να κοιτάξουμε;

Ευχαριστώ,
BlueEew.
Old 22 Απρ 2007, 08:34
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μεγάλες Οθόνες

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μπορεί προφανώς να είναι ασύρματο για να σας μονάδα βάσης.

Όμως, η βασική μονάδα πρέπει να συνδεθεί με την παρακολούθηση / LCD τηλεόραση μέσω καλωδίου.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Απρ 2007, 09:22
Ομάδα Δωρητών

Default Μεγάλες Οθόνες

Όσον αφορά το πού πρέπει να εξετάσουμε, κατάστημα κοντά μου είναι καλύτερη συμβουλή.

Αλλά εκείνο που θα ήθελα να του μου είναι περιορισμένος:

Samsung 244t 24 "widescreen TFT σε 1920x1200

ή

Dell Ultrasharp 2707WFP 27 "Widescreen TFT σε 1920x1200.

Η Dell, επίσης, κάνει 30 ", αλλά η ανόητη τιμή.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 22 Απρ 2007, 09:30
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μεγάλες Οθόνες

Οι οθόνες Dell καλό kit τότε Άλεξ;

Νομίζω ότι είναι απλά μια νέα badged άλλο σήμα, το οποίο δεν γνωρίζω όμως.
Old 22 Απρ 2007, 09:32
Ομάδα Δωρητών

Default Μεγάλες Οθόνες

Ναι, δεν είχε γνωρίσει ποτέ κακό ακόμα. Ακόμη και το κατώτερο άκρο της κλίμακας είναι στερεά χτισμένο με μεγάλη έγχρωμη εκ νέου την παραγωγή.

Προσωπικά προτιμώ η Samsung, αλλά δεν μπορείτε να υποστηρίζουν με την τιμή της από Dells (όταν πρόκειται για τοποθεσίες που έχουν πώληση) που φαίνεται να κάνουν συνεχώς.

-Kanoakavirus
Old 22 Απρ 2007, 09:46
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μεγάλες Οθόνες

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Ναι, δεν είχε γνωρίσει ποτέ κακό ακόμα. Ακόμη και το κατώτερο άκρο της κλίμακας είναι στερεά χτισμένο με μεγάλη έγχρωμη εκ νέου την παραγωγή.

Προσωπικά προτιμώ η Samsung, αλλά δεν μπορείτε να υποστηρίζουν με την τιμή της από Dells (όταν πρόκειται για τοποθεσίες που έχουν πώληση) που φαίνεται να κάνουν συνεχώς.
Σκέφτομαι να πάρετε μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν, θα ελέγχουν τους mate.
Old 22 Απρ 2007, 09:56
Μέλος Ομάδα

Default Μεγάλες Οθόνες

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μπορεί προφανώς να είναι ασύρματο για να σας μονάδα βάσης.

Όμως, η βασική μονάδα πρέπει να συνδεθεί με την παρακολούθηση / LCD τηλεόραση μέσω καλωδίου.

Δεν υπάρχει τρόπος να το ασύρματο τότε; Thats αυτό που κυρίως πρέπει να γνωρίζουν. Έχω μια γυάλινη οθόνη οθόνη που είναι 19 inchs, θέλω κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς να Email μεγάλα αρχεία; sunset415 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 3 12 Αυγ 2009 15:53
Svchost.exe χρησιμοποιώντας μεγάλο μέγεθος της μνήμης RAM; d0od Λειτουργικά συστήματα Windows 10 19 Μαΐου 2008 13:39
Μπορεί να μου μονομαχία mointors να χρησιμοποιείται ως μία μεγάλη οθόνη; Είναι 23 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 19 Ιαν 2008 17:34
Τα αρχεία είναι πολύ μεγάλος mcbee Multimedia & Codecs 4 23 Ιουλ 2007 01:39
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.