![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej. Htjela bih znati da li bih mogao dobiti veliki plazma ekran monitora kao što su stan koji bi mogao biti na bežičnu tipkovnicu moj server i sl. Htjela bih ga tako njegove gose na zid, a ja sam stvarno tražite kvalitetan TV / Monitor koji mogu ići na moj zid. Bilo tko znati gdje gledati? Hvala, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tipkovnice i miša očito se može temeljiti na svoj bežični uređaj.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što se tiče gdje pogledati, dućan okolo je moj najbolji savjet. Ali ja bih se na moja shortlist su: 244t Samsung 24 "widescreen TFT 1920x1200 na ili Dell Ultrasharp 2707WFP 27 "TFT Široki zaslon na 1920x1200. Dell također ima 30 "ali jedan njen nedotupavan cijenu.
|
| |||
| |||
| Dell monitori su dobar kit onda Alex? Mislim da su oni samo re-badged druge marke, ne znam što ipak. |
|
| |||
| |||
| Yup, nikada nije vidio još jedan loš. Čak i donjem kraju mjerilo su solidno građena je boje sa velikim re-produkcije. Osobno sam radije Samsung, ali vam ne mogu raspravljati s cijena je od Dells (kada su oni koji imaju prodaju) kao oni činiti se to stalno radimo.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I'm razmišljanja dobivanja širokog zaslona monitora, će provjeravati ih pariti. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne postoji način da ga beľične onda? Taj što sam uglavnom trebaš znati. Imam stakleni ekran monitora da je 19 inchs, Želim nešto puno veće. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako Email Large datoteke? | sunset415 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 12. kolovoz 2009 15:53 |
| Svchost.exe koriste velike količine RAM-a? | d0od | Windows Operating Systems | 10 | 19. svibanj 2008 13:39 |
| Dvoboj mointors Može li se koristiti kao jedan veliki ekran? | Je 23 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 19 siječanj 2008 17:34 |
| Slika prevelika | mcbee | Multimedija i kodeci | 4 | 23. srpnja 2007 01:39 |
| Thread Tools | |
| |