![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé. Szeretném tudni, ha lehetne még egy nagyon nagy, mint a plazma síkképernyős monitor, amely vezeték nélküli saját szerver és a billentyűzet, stb Szeretném, ha ez így gose a falon, és én tényleg keres egy jó minőségű TV / Monitor, hogy lehet menni az én falra. Bárki, aki tudja, hol keresse? Köszönöm, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A billentyűzet és egér természetesen a vezeték nélküli bázis egység.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ami, ha látod, üzlet körül van a legjobb tanácsot. De az ember, amiben van az én lista a következő: Samsung 244t 24 "widescreen TFT at 1920x1200 vagy Ultrasharp Dell 2707WFP 27 "Widescreen TFT 1920x1200 at. A Dell is a 30 ", de egy buta ár.
|
| |||
| |||
| Vannak Dell monitor jó kit majd Alex? Azt hiszem, csak újra badged más márka, nem tudja, hogy melyik volt. |
|
| |||
| |||
| Yup, sosem láttam még rossz. Még az alsó végén a skála a szilárdan felépített nagy színes újra termelés. Személy szerint én inkább a Samsung, de nem lehet vitatkozni azzal a Price of Dells (ha vannak, amelyek értékesítése), mivel úgy tűnik, hogy állandóan csinálni.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Gondolkodom egyre széles képernyős monitor, ellenőrzi őket haver. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nincs módja annak, hogy a vezeték nélküli akkor? Thats amit főleg kell tudnom. Van egy üveg képernyős monitor, ami 19 inchs, azt akarom, hogy valami sokkal nagyobb. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan lehet e-mail Nagy fájlok? | sunset415 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 12. augusztus 2009 15:53 |
| Svchost.exe segítségével nagy mennyiségű RAM? | d0od | A Windows operációs rendszerek | 10 | 19. május 2008 13:39 |
| Lehet én mointors párbaj használható egy nagy képernyőn? | 23 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 19. január 2008 17:34 |
| Kép túl nagy | mcbee | Multimédia és kodekek | 4 | 23. július 2007 01:39 |
| Téma eszközök | |
| |