![]() |
|
| |||
| |||
| היי. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל מאוד גדול שטוח כמו מסך פלסמה לפקח שעלולה להיות האלחוטית שלי השרת ואת לוח המקשים וכו ' אני רוצה את זה כל כך gose על הקיר, ואני באמת מחפש איכות גבוה טלוויזיה / צג שיכול ללכת על הקיר. מישהו יודע איפה לחפש? תודה, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מקלדת ועכבר אלחוטיים יכולים להיות ברור את יחידת הבסיס.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לגבי איפה לחפש, חנות סביב העצה הטובה ביותר היא שלי. אבל אני מעוניין של אחד על shortlist שלי הן: Samsung 244t 24 "widescreen TFT ב 1920x1200 או Dell Ultrasharp 2707WFP 27 "Widescreen TFT ב 1920x1200. Dell גם לבצע 30 ", אבל את המחיר של טיפשי.
|
| |||
| |||
| האם ערכת של Dell מפקחת טוב אז אלכס? אני חושב שהם רק מחדש badged אחר לגמרי, לא יודע איזה אף. |
|
| |||
| |||
| Yup, מעולם לא ראיתי אחד עדיין קשה. אפילו את קצה התחתון של הסולם הם solidly בנוי נהדר עם צבע מחדש הייצור. אני אישית מעדיף Samsung, אבל אתה לא יכול להתווכח עם מחיר של של Dells (כאשר הוא מבצע מכירות) כפי שהם נראים כל הזמן לעשות.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אני מתחיל לחשוב על צג מסך רחב, יהיה לבדוק אותם חבר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אין שום דרך לקיים את זה אז אלחוטית? Thats בעיקר מה שאני צריך לדעת. יש לי זכוכית המסך לפקח כי היא 19 inchs, אני רוצה משהו הרבה יותר גדול. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אימייל קבצים גדולים? | sunset415 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 12th אוגוסט 2009 15:53 |
| היישום Svchost.exe באמצעות כמות גדולה של זיכרון RAM? | d0od | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 19th May 2008 13:39 |
| דו קרב mointors שלי יכול לשמש מסך אחד גדול? | IS 23 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 19th ינואר 2008 17:34 |
| קבצים גדולים מדי | mcbee | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 23 יולי 2007 01:39 |
| שרשרת כלים | |
| |