![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Ei. Norėčiau sužinoti, ar galėčiau gauti labai didelį kraujo plazmoje kaip ir plokščiųjų ekranų stebi, kad būtų galima bevielio mano serverio ir klaviatūra ir tt
Norėčiau, kad ji savo gose ant sienos, ir aš tikrai ieško aukštos kokybės TV / monitorius, kurie gali eiti ant mano sienos. Kiekvienas žino, kur ieškoti? Ačiū, BlueEew. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Klaviatūra ir pelė gali akivaizdžiai belaidžio savo pagrindinio įtaiso.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dėl kur ieškoti, parduotuvė, aplink yra mano geriausias patarimas.
Bet savo Norėčiau turėti savo trumpasis yra: Samsung 244T 24 "widescreen TFT bent 1920x1200 arba Dell UltraSharp 2707WFP 27 "Widescreen TFT at 1920x1200. "Dell" taip pat būtų 30 ", bet jo kvailas kaina.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar Dell monitorius geras komplektas tada Aleksas?
Manau, jie tiesiog iš naujo badged kitos markės nežinau, kuri nors. |
|
|
|||
|
|||
|
Yup, niekada nemačiau dar vienas blogas. Net ir mažesnės skalės gale yra tvirtai pastatytas didelis spalva vėl gamybos.
Asmeniškai aš norėčiau, "Samsung", bet tu negali teigti, su kaina ųjų Dells (kai jie vyksta išpardavimas), nes jie nuolat atrodo, kad daryti.
|
|||
|
|||
|
I'm thinking of getting platus ekranas, patikrinti juos mate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Nėra atsižvelgdamas ji bevielio tada taip? Thats what I esmės reikia žinoti. Turiu stiklinis ekranas, kad yra 19 inchs, aš noriu ko nors daug didesnis. |