![]() |
|
| |||
| |||
| Hei. Es gribētu zināt, vai es varētu saņemt ļoti lielu plazmas kā plakanā ekrāna kontrolēt, kas varētu būt bezvadu uz mana servera un tastatūras utt Es vēlētos, lai tā gose uz sienas, un es esmu patiesi meklē augstas kvalitātes TV / monitors, kas var iet uz manas sienas. Kāds zina, kur meklēt? Pateicība, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tastatūra un pele, protams, var būt bezvadu jūsu bāzes vienību.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par to, kur meklēt, meklēt, kur ir mans labākais padoms. Bet savu es ir par manu kandidātu saraksta, ir šādas: Samsung 244t 24 collu platekrāna TFT pie 1920x1200 vai Dell UltraSharp 2707WFP 27 "Widescreen TFT pie 1920x1200. Dell arī dod 30 ", bet tās dumjš cenu.
|
| |||
| |||
| Vai Dell monitors labs kit tad Alex? Es domāju, ka tās ir tikai atkārtoti badged citas markas, nezinu, kas though. |
|
| |||
| |||
| Yup, nekad nav redzējis slikti viens yet. Pat zemākajā līmenī, ir stingri būvēts ar lielu krāsu re-production. Personīgi es gribētu Samsung, bet nevar apgalvot ar ir cena Dells (kad viņi kam pārdošana), jo tie pastāvīgi šķiet darīt.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Es domāju, kā iegūt Platekrāna monitoru, pārbauda tos ar mate. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nav neviena, kam ir bezvadu tad veidā? Tas ir tas, ko es galvenokārt vajadzētu zināt. Man ir stikla ekrāns pārraugam 19 inchs, es gribu kaut ko daudz lielāka. |