![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej. Chciałbym wiedzieć, czy mógłbym dostać bardzo dużą osoczu jak płaskim ekranem monitora, które mogłyby być bezprzewodowe do mojego serwera i klawiatury itp. Chciałbym tak jej gose na ścianie, a ja jestem naprawdę poszukują wysokiej jakości TV / Monitor, które mogą przejść na mojej ścianie. Każdy, kto wie gdzie szukać? Dzięki, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klawiatura i mysz bezprzewodowa może być oczywiście do podstawy urządzenia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chodzi o gdzie szukać, rozejrzeć się moją najlepszą radą. Ale się I'd na mojej krótkiej są: Samsung 244t 24 "panoramiczny TFT na 1920x1200 lub Ultrasharp Dell 2707WFP 27 "Widescreen TFT na 1920x1200. Dell także w 30 ", ale jego cena a silly.
|
| |||
| |||
| Czy Dell monitoruje dobry zestaw następnie Alex? Myślę, że są one po prostu re-badged inne marki, nie wiemy jednak, które. |
|
| |||
| |||
| Yup, nie widziałem jeszcze jeden zły. Nawet niższa końcu skali są solidnie zbudowany z wielkim kolor ponownej produkcji. Osobiście preferuję Samsung, ale nie można argumentować z ceną's Dells (gdy są one o sprzedaży), ponieważ ciągle wydaje się robić.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I'm thinking of getting szeroki ekran monitora, sprawdzi je mate. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie ma o czym to bezprzewodowa? Thats what I przede wszystkim trzeba wiedzieć. Mam szkło ekran monitora, który jest 19 inchs, chcę coś o wiele większe. |
![]() |
|
| Zakładki |