![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej. Chcel by som vedieť, či by som mohol dostať z veľkej plazmy, ako ploché obrazovky monitora, ktorá by mohla byť bezdrôtová na môj server a klávesnice atď Chtěl bych si to jeho Gosei na steny, a já jsem opravdu hľadajú vysoko kvalitné TV / Monitor, že môže ísť o moju stenu. Každý, kto vie, kde hľadať? Vďaka, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klávesnica a myš môže byť samozrejme na vaše bezdrôtové základnej jednotky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ ide o to, kde hľadať, predajňa je asi môj najlepší radu. Ale ten to by som si na mojom zozname sú: Samsung 244t 24 "širokouhlý TFT na 1920x1200 alebo Ultrasharp Dell 2707WFP 27 "širokouhlý TFT na 1920x1200. Dell tiež o 30 ", ale jeho hlúpe cenu.
|
| |||
| |||
| Dell monitory sú dobré kit potom Alex? Myslím si, že je len re-badged iné značky, neviete, ktorá hoci. |
|
| |||
| |||
| Jo, nikdy ešte jeden zlý. Dokonca aj na spodnom konci škály sú solidně postavené veľké farebné re-produkciu. Osobne mám najradšej Samsung, ale nie je možné tvrdiť, s cenou to z Dells (ak máte s predajom), pretože neustále sa zdá, že áno.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ja som premýšľal, ako celú obrazovku monitora, bude kontrolovať je mimo kámo. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Neexistuje žiadny spôsob, ako to s bezdrôtovou potom? To, čo som hlavne potrebujete vedieť. Mám sklo obrazovky monitora, ktorý je 19 inchs, chcem niečo veľa väčší. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako veľké súbory e-mail? | sunset415 | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 12. August 2009 15:53 |
| Svchost.exe použitie veľkého množstva pamäte RAM? | d0od | Operačné systémy Windows | 10 | 19. mája 2008 13:39 |
| Môže môj súboj mointors byť použité ako jedna veľká obrazovka? | IS 23 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 19. januára 2008 17:34 |
| Súbory príliš veľký | mcbee | Multimedia & Kodeky | 4 | 23. júla 2007 01:39 |
| Thread Tools | |
| |