![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Еј. Хтела бих да знам да ли бих могао добити велики плазма екран монитора као што су стан који би могао бити на бежичну тастатуру мој сервер и сл
Хтела бих га тако његове госе на зид, а ја сам стварно тражите квалитетан ТВ / Монитор који могу ићи на мој зид. Било ко да зна где гледати? Хвала, БлуеЕеу. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тастатуре и миша очито се може заснивати на свој радио уређај.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Што се тиче где погледати, дућан около је мој најбољи савет.
Али ја бих се на моја схортлист су: 244т Самсунг 24 "уидесцреен ТФТ 1920кс1200 на или Делл Ултрасхарп 2707УФП 27 "ТФТ Широки екран на 1920кс1200. Делл такође има 30 "али један њен недотупаван цену.
|
|
|
|||
|
|||
|
Делл монитори су добар кит онда Алекс?
Мислим да су они само ре-бадгед друге марке, не знам шта ипак. |
|
|
|||
|
|||
|
Ыуп, никада није видио још један лош. Чак и доњем крају мерило су солидно гранена је боје са великим ре-продукције.
Лично сам радије Самсунг, али вам не могу расправљати са цена је од Деллс (када су они који имају продају) као они чинити се то стално радимо.
|
|||
|
|||
|
И'м размишљања добијања широког екрана монитора, ће проверавати их парова.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Не постоји начин да га бел̌ичне онда? Тај што сам углавном требаш знати. Имам стаклени екран монитора да је 19 инцхс, Желим нешто много веће. |