![]() |
|
| |||
| |||
| Hey. Eğer Benim sunucu ve klavyeye vb kablosuz olabilir düz ekran monitör gibi bir çok büyük plazma alabilir bilmek istiyorum Bu duvar üzerine gose çok istiyorsanız, ve çok yüksek kalitede TV arıyorum / Monitör benim duvara gidebilirsiniz. Herkes nereye bakılacağını biliyor musunuz? Teşekkürler, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klavye ve fare açıkçası sizin temel birimi kablosuz olabilir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nereye bakılacağını konusunda araştırma yapmak benim en iyi tavsiyem. Ama bir ben kısa olarak sahip ediyorum's: Samsung 244t 24 "geniş ekran TFT at 1920x1200 veya Dell Ultrasharp 2707WFP 27 "1920x1200 at Widescreen TFT. Dell de 30 "ancak bir aptal fiyat olun.
|
| |||
| |||
| Misiniz Dell sonra iyi kiti izler Alex? Ben sadece bir yeniden badged diğer marka vardır, bu da bilmiyorum düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Evet, ama kötü bir görmedim. Hangi ölçekte bile düşük sonunda sağlam büyük renk yeniden üretime oluşur. Kişisel tercihim Samsung, ancak Dells bir fiyat's (zaman bir satış yaşıyorsanız tartışma değil) gibi sürekli şeyi yapıyor görünüyorlar.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bir geniş ekran monitör alma dostum dışarı bunları kontrol eder düşündüklerim. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
İşte kablosuz sonra sahip hiçbir yolu nedir? Bu ne başta bilmeniz gerekir. Ben, bir şey çok daha büyük olmasını istiyorsanız, 19 inchs bir cam ekran monitör var. |