![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей. Я хотів би знати, чи можу я отримати дуже великий плазмовий як плоский екран монітора, які можуть бути бездротовими Мій сервер клавіатури і т.д. Я хотіла б, так що його Gose на стіні, і я дійсно не женіться за високу якість ТБ / монітора, що може піти на моїй стіні. Хто-небудь знати, де шукати? Спасибі, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Клавіатура та миша, очевидно, можна бездротового до базових блоком.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що стосується, куди дивитися, магазин навколо мій кращий рада. Але одне, я б у мене в список є: Samsung 244T 24 "широкоформатний TFT в дозволі 1920x1200 або Dell UltraSharp 2707WFP 27 "широкоекранний TFT в дозволі 1920x1200. Dell також внести 30 ", але свою ціну нерозумно.
|
| |||
| |||
| Є хороші монітори Dell комплекту потім Алекс? Я думаю, вони просто повторно під маркою іншого бренду, не знаємо, які думки ". |
|
| |||
| |||
| Yup, ніколи не бачив його ще погано. Навіть у нижній частині шкали знаходяться щільний з великим кольором повторного виробництва. Особисто я віддаю перевагу Samsung, але ви не можете сперечатися з ціновою по Dells (коли вони з продажу), як вони постійно здається, що роблять.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Існує жодним чином не мати його бездротових тоді? Thats, що я в основному необхідно знати. У мене монітор скляний екран, який складає 19 inchs, я хочу щось набагато більше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як майже Великі файли? | sunset415 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 12 серпня 2009 15:53 |
| SVCHOST.exe використання великого обсягу ОЗП? | d0od | Операційні системи Windows | 10 | 19 травня 2008 13:39 |
| Чи може мій поєдинок mointors бути використана в якості одного великого екрану? | Складає 23 | Графічні карти & Монітори | 3 | 19 січня 2008 17:34 |
| Файли занадто великі | Макбі | Мультимедіа & кодеки | 4 | 23 липня 2007 01:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |