![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей се надяваме, че някой тук ще можете да разрешите проблема си. Аз си уредила 20-инчов LCD Sharp Aquos с VGA PC вход към моя Dell кула и всичко работи добре, освен когато се опитвам Пркс Play 1 игра, която си купих за сина ми, че автомобили филма игра. Тя работи добре, когато бях на фондовата 17 "плосък панел Dell монитор уредила сега с остро, когато щракнете, за да стартирате игра екрана scrambles за няколко секунди, след това отива в черно и червено я чете този компютър не е съвместим с този монитор. Всеки помогна много оценявам и благодаря предварително. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че казва "не е съвместим с този сигнал" |
|
| |||
| |||
| Това е известен проблем с остри модели от този тип, очевидно. Може би просто е-мейл да ги видите, ако можете да се фиксира. Проверка на монитора и се уверете, че нейното въвеждане на настройките са правилни ..
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че не PM вас, но не мога да правя това, аз съм съвсем нов в форума, но Много благодаря, че отделихте време да чете и да отговори на моя пост. Аз ще провери вход настройки, за да видите дали това работи. |