μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

LCD TV / παρακολουθεί το ζήτημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 01:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια ελπίζουμε ότι κάποιος εδώ θα είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημά μου. I γαντζώθηκε μέχρι 20 ιντσών Sharp Aquos LCD με την είσοδο PC VGA σε Dell πύργο μου και όλα λειτουργούν πρόστιμο, εκτός όταν προσπαθώ Abd παίζουν 1 παιχνίδι που αγόρασα για το γιο μου είναι αυτοκίνητα το παιχνίδι ταινία. Δούλεψε πρόστιμο, όταν εγώ είχα το απόθεμα 17 "Dell επίπεδη επιφάνεια της οθόνης γαντζώθηκε με την Sharp τώρα, όταν κάνω κλικ για να εκτελέσετε το παιχνίδι των ανακατώνει για οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια πηγαίνει στο μαύρο και κόκκινο που διαβάζει αυτό το pc δεν είναι συμβατές με τη συγκεκριμένη οθόνη. Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό και τις ευχαριστίες εκ των προτέρων.
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 01:33
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
αυτό το pc δεν συμβιβάζονται με αυτήν την οθόνη
Είσαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς είναι αυτό που είπε;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 01:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Λυπάμαι που λέει "δεν είναι συμβατά με αυτό το σήμα"
Old 22 Ιαν 2008, 04:02
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι ένα γνωστό ζήτημα με Sharp μοντέλα αυτού του τύπου, προφανώς. Ίσως απλά το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο για να δείτε αν μπορείτε να βρείτε ένα σταθερό. Ελέγξτε την οθόνη και βεβαιωθείτε ότι η παρέμβασή του ρυθμίσεις είναι σωστές ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 23 Γενάρη 2008, 01:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη που δεν ΑΣ σας, αλλά δεν μπορώ να κάνω για να το γεγονός είμαι καινούργια στο φόρουμ, αλλά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο για να διαβάσετε και να απαντήσετε τη θέση μου. Θα ελέγξετε τις ρυθμίσεις των εισροών για να δούμε εάν αυτή η εργασία.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.