![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια ελπίζουμε ότι κάποιος εδώ θα είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημά μου. I γαντζώθηκε μέχρι 20 ιντσών Sharp Aquos LCD με την είσοδο PC VGA σε Dell πύργο μου και όλα λειτουργούν πρόστιμο, εκτός όταν προσπαθώ Abd παίζουν 1 παιχνίδι που αγόρασα για το γιο μου είναι αυτοκίνητα το παιχνίδι ταινία. Δούλεψε πρόστιμο, όταν εγώ είχα το απόθεμα 17 "Dell επίπεδη επιφάνεια της οθόνης γαντζώθηκε με την Sharp τώρα, όταν κάνω κλικ για να εκτελέσετε το παιχνίδι των ανακατώνει για οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια πηγαίνει στο μαύρο και κόκκινο που διαβάζει αυτό το pc δεν είναι συμβατές με τη συγκεκριμένη οθόνη. Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό και τις ευχαριστίες εκ των προτέρων. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι που λέει "δεν είναι συμβατά με αυτό το σήμα" |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα γνωστό ζήτημα με Sharp μοντέλα αυτού του τύπου, προφανώς. Ίσως απλά το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο για να δείτε αν μπορείτε να βρείτε ένα σταθερό. Ελέγξτε την οθόνη και βεβαιωθείτε ότι η παρέμβασή του ρυθμίσεις είναι σωστές ..
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη που δεν ΑΣ σας, αλλά δεν μπορώ να κάνω για να το γεγονός είμαι καινούργια στο φόρουμ, αλλά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο για να διαβάσετε και να απαντήσετε τη θέση μου. Θα ελέγξετε τις ρυθμίσεις των εισροών για να δούμε εάν αυτή η εργασία. |