manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

LCD TV / monitor problem

Reply

Thread Tools
Old 22 siječanj 2008, 01:14
Novi član grupe

Hi nadajmo se netko ovdje će biti u mogućnosti riješiti moj problem. Sam zakačen za 20-inčni LCD zaslon s Oštar Aquos ulaz VGA PC-za moje Dell kule i sve radi u redu, osim kad pokušam igrati abd 1 igra koju sam kupio za mog sina je Auti film igra. Internet izrađen prekid kada sam imao stock 17 "Dell flat panel monitor zakačen sada sa Sharp kad kliknem da pokrenuti igru ekran scrambles za nekoliko sekundi, a zatim odlazi u crveno i crno stoji ovaj pc nije kompatibilan s ovom monitoru. Any help greatly appreciated i hvala unaprijed.
Old 22 siječanj 2008, 01:33
Donatorska Grupa

Quote:
Ova PC nije kompatibilan s ovom monitoru
Jeste li sigurni da je ovo točno što je to rekao?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 22 siječanj 2008, 01:48
Novi član grupe

Žao mi to kaže "nije u skladu s ovim signalom"
Old 22 siječanj 2008, 04:02
Donatorska Grupa

To je poznati problem sa Sharp modela koji tip, očito. Možda samo na e-mail kako bi ih vidjeti ako mogu dobiti škripac. Provjerite monitora i provjerite svoje ulazne postavke su ispravni ..
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 23 siječanj 2008, 01:12
Novi član grupe

Oprostite što nisam PM ali ja ne mogu na to sam potpuno novi na forumu, ali puno hvala za uzimanje vremena da pročitate moj post i odgovor. Ja ću provjeriti postavke ulazni vidjeti ako ovaj utvrde.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.