kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

LCD TV / monitor probléma

Reply

Téma eszközök
Old Január 22, 2008, 01:14
Új tag Csoport

Default LCD TV / monitor probléma

Szia remélem itt valaki, aki képes lesz megoldani a problémámat. Bekapcsoltattam egy 20 hüvelykes Sharp Aquos LCD VGA PC-bemenet az én Dell torony és minden rendben, kivéve, ha megpróbálom abd játszani 1 játékot vettem a fiamnak, hogy az autók a film játékot. Ez jól működött, amikor már az állomány 17 "Dell síkképernyős monitor akasztott fel most a Sharp, amikor rákattintok a játék futtatásának a képernyő scrambles néhány másodpercig, majd megy, fekete és piros, hogy olvassa ezt a pc nem kompatibilis ezzel a monitorral. Any help greatly appreciated és köszönet előre.
Old Január 22, 2008, 01:33
Donor Group

Idézet:
Ez a PC nem kompatibilis ezzel a monitor
Biztos vagy benne, hogy ez pontosan mit mondott?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 22, 2008, 01:48
Új tag Csoport

Sajnálom, hogy azt mondja: "nem egyeztethető össze ez a jel"
Old Január 22, 2008, 04:02
Donor Group

Ez egy ismert probléma a Sharp modellek ilyen típusú, látszólag. Lehet, hogy csak e-mailt nekik, hogy lehet kapni egy adagot. Ellenőrizze a monitor és győződjön meg arról, hogy bemeneti beállítások megfelelőek ..
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Január 23, 2008, 01:12
Új tag Csoport

Bocs, hogy nem PM-ön de nem tudom, hogy én vagyok az a tény, hogy az új fórum, de nagyon köszönöm, hogy időt, hogy elolvassa és választ a hozzászólásomhoz. Én ellenőrzi a beviteli beállításokat, hátha ez.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Probléma a monitor képernyőjén duus92 Grafikus kártyák és monitorok 1 2. október 2008 10:31
Probléma a monitorom! Két vonal van! Sendron Grafikus kártyák és monitorok 1 18. október 2007 12:17
Monitor probléma mxmad32 Grafikus kártyák és monitorok 14 27. Szeptember 2007 12:20
Mi a probléma az én LCD-TFT monitor? pchopra65 Grafikus kártyák és monitorok 12 22. július 2007 00:18
Dual monitor probléma knexkid Grafikus kártyák és monitorok 4 19. május 2007 06:07
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.