פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

טלוויזיה LCD / לפקח בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 22 ינואר 2008, 01:14
קבוצת חברות חדשות

היי כאן בתקווה שמישהו יוכל לפתור את הבעיה שלי. חיברתי Aquos שארפ 20 אינץ 'LCD עם קלט VGA-PC במגדל העמק שלי הכל עובד מצוין למעט כאשר אני מנסה לשחק 1 המשחק עבד כי קניתי את זה בשביל הבן של מכוניות משחק בסרט שלי. זה עבד מצוין כאשר היה לי במלאי 17 "פאנל של Dell צג שטוח מחוברים עכשיו עם שארפ, כאשר אני לוחץ על להריץ משחק טורף המסך במשך כמה שניות ואז עובר באדום שחור זה קורא זה לא תואם PC עם מסך זה. מעריך מאוד כל עזרה ותודה מראש.
Old 22 ינואר 2008, 01:33
קבוצת תורמים

ציטוט:
זה לא תואם PC עם מסך זה
האם אתה בטוח שזה בדיוק מה שהוא אמר?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 22 ינואר 2008, 01:48
קבוצת חברות חדשות

אני מצטער שזה אומר "לא תואם את האות הזה"
Old 22 ינואר 2008, 04:02
קבוצת תורמים

זה בעיה ידועה עם שארפ מודלים מסוג זה, כנראה. אולי אתה פשוט דואר אלקטרוני אותם כדי לראות אם תוכל לקבל את התיקון. בדוק לפקח ולוודא הגדרות הקלט שלה נכונים ..
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 23 ינואר 2008, 01:12
קבוצת חברות חדשות

מצטער שלא PM לך, אבל אני לא יכול לעשות את העובדה שאני חדש לפורום אבל תודה רבה על שהקדשת זמן לקרוא את ההודעה ואת התשובה שלי. אני אבדוק את הגדרות קלט כדי לראות אם זה עובד.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.