![]() |
|
| |||
| |||
| היי כאן בתקווה שמישהו יוכל לפתור את הבעיה שלי. חיברתי Aquos שארפ 20 אינץ 'LCD עם קלט VGA-PC במגדל העמק שלי הכל עובד מצוין למעט כאשר אני מנסה לשחק 1 המשחק עבד כי קניתי את זה בשביל הבן של מכוניות משחק בסרט שלי. זה עבד מצוין כאשר היה לי במלאי 17 "פאנל של Dell צג שטוח מחוברים עכשיו עם שארפ, כאשר אני לוחץ על להריץ משחק טורף המסך במשך כמה שניות ואז עובר באדום שחור זה קורא זה לא תואם PC עם מסך זה. מעריך מאוד כל עזרה ותודה מראש. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני מצטער שזה אומר "לא תואם את האות הזה" |
|
| |||
| |||
| זה בעיה ידועה עם שארפ מודלים מסוג זה, כנראה. אולי אתה פשוט דואר אלקטרוני אותם כדי לראות אם תוכל לקבל את התיקון. בדוק לפקח ולוודא הגדרות הקלט שלה נכונים ..
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| מצטער שלא PM לך, אבל אני לא יכול לעשות את העובדה שאני חדש לפורום אבל תודה רבה על שהקדשת זמן לקרוא את ההודעה ואת התשובה שלי. אני אבדוק את הגדרות קלט כדי לראות אם זה עובד. |