mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

LCD TV / monitoriaus problema

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 22, 2008, 01:14
Naujas Narys

Default LCD TV / monitoriaus problema

Labas tikiuosi nors čia bus pajėgi išspręsti mano problemą. Aš užsikabinęs 20 colių Sharp Aquos LCD VGA PC įėjimas į mano "Dell" bokštas ir viskas veikia puikiai, išskyrus tuos atvejus, kai bandau Abd 1 žaisti žaidimą, aš nusipirkau už savo sūnų jis automobiliai Movie Game. It worked fine when I had stock 17 "Dell" plokščiasis monitorius užsikabinęs dabar su Sharp, kai aš tada paleisti žaidimo ekrane scrambles kelias sekundes tada eina juodas ir raudonas jis skaito šį PC nėra suderinami su šiuo monitoriumi. Any help greatly appreciated ir Thanks in advance.
Old Sausis 22, 2008, 01:33
Donorų grupės

Citata:
šį PC nėra suderinami su šiuo ekranu
Ar jums tiksliai pasakyti tai, ką jis pasakė?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 22, 2008, 01:48
Naujas Narys

I'm sorry to sako "nėra suderinama su šiuo signalas"
Old Sausis 22, 2008, 04:02
Donorų grupės

Tai žinoma problema su Sharp modelius, kad tipo, matyt. Jūs galite tiesiog elektroniniu paštu juos pamatyti, jei galite pataisyti. Patikrinkite stebėti ir įsitikinkite, kad jos įėjimo parametrai yra teisingi ..
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Sausis 23, 2008, 01:12
Naujas Narys

Sorry I didn't PM jums, bet aš negaliu padaryti, tai aš esu visiškai naują, į forumą, bet ačiū, kad radote laiko ją perskaityti ir atsakyti į mano pašto siuntos. Aš patikrinti įvesties parametrai, ar tai pavyks.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problema su monitoriaus ekrano duus92 Graphics Cards & Monitoriai 1 2 spalis, 2008 10:31
Problemos su mano monitoriaus! Dvi eilutes apie tai! Sendron Graphics Cards & Monitoriai 1 18 spalis 2007 12:17
Monitoriaus problema mxmad32 Graphics Cards & Monitoriai 14 27 rugsėjis 2007 12:20
Kas yra mano TFT LCD Monitor problema? pchopra65 Graphics Cards & Monitoriai 12 22 liepa 2007 00:18
Dvigubas monitoriaus problema knexkid Graphics Cards & Monitoriai 4 Gegužė 19, 2007 06:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.