![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas tikiuosi nors čia bus pajėgi išspręsti mano problemą. Aš užsikabinęs 20 colių Sharp Aquos LCD VGA PC įėjimas į mano "Dell" bokštas ir viskas veikia puikiai, išskyrus tuos atvejus, kai bandau Abd 1 žaisti žaidimą, aš nusipirkau už savo sūnų jis automobiliai Movie Game. It worked fine when I had stock 17 "Dell" plokščiasis monitorius užsikabinęs dabar su Sharp, kai aš tada paleisti žaidimo ekrane scrambles kelias sekundes tada eina juodas ir raudonas jis skaito šį PC nėra suderinami su šiuo monitoriumi. Any help greatly appreciated ir Thanks in advance. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I'm sorry to sako "nėra suderinama su šiuo signalas" |
|
| |||
| |||
| Tai žinoma problema su Sharp modelius, kad tipo, matyt. Jūs galite tiesiog elektroniniu paštu juos pamatyti, jei galite pataisyti. Patikrinkite stebėti ir įsitikinkite, kad jos įėjimo parametrai yra teisingi ..
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Sorry I didn't PM jums, bet aš negaliu padaryti, tai aš esu visiškai naują, į forumą, bet ačiū, kad radote laiko ją perskaityti ir atsakyti į mano pašto siuntos. Aš patikrinti įvesties parametrai, ar tai pavyks. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema su monitoriaus ekrano | duus92 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 spalis, 2008 10:31 |
| Problemos su mano monitoriaus! Dvi eilutes apie tai! | Sendron | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 spalis 2007 12:17 |
| Monitoriaus problema | mxmad32 | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | 27 rugsėjis 2007 12:20 |
| Kas yra mano TFT LCD Monitor problema? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 22 liepa 2007 00:18 |
| Dvigubas monitoriaus problema | knexkid | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Gegužė 19, 2007 06:07 |
| Temos įrankiai | |
| |