![]() |
|
| |||
| |||
| Hi cerams kāds šeit spēs atrisināt manu problēmu. Es līks līdz 20 collu Sharp Aquos LCD ar VGA PC ieeja uz manu Dell tornis un viss works fine izņemot gadījumus, kad mēģinu abd spēlēt 1 spēli, ka esmu nopircis, lai mans dēls it's Vieglais filmas spēli. Tā strādāja fine, kad man bija krājumi 17 "Dell plakano kontrolēt saliekts tagad ar Sharp, kad I click palaist spēli ekrāns scrambles uz dažām sekundēm un tad iet un melnas ar sarkanu rakstīts tas pc nav saderīgi ar šo monitoru. Any help ļoti augstu novērtēs un thanks in advance. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I'm sorry to saka "nav saderīgi ar šo signālu" |
|
| |||
| |||
| Tas ir zināma problēma ar Sharp modeļiem, ka veids, acīmredzot. Jums var tikai e-pasta viņus skatīt, ja jūs varat fiksēt. Pārbaudiet uzraudzīt un pārliecinieties, vai tās ieejas uzstādījumi ir pareizi ..
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Sorry man nav PM jums, bet es nevaru darīt, lai to es esmu pilnīgi jaunu ar forumu, bet, pateicoties daudz par tādu laiku, lai lasīt un atbildēt uz manu pastu. Es pārbaudīt ieguldījumu iestatījumus, lai redzētu, vai tas darbojas. |