rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

LCD TV / monitor problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 stycznia 2008, 01:14
Nowe państwa grupy

Default LCD TV / monitor problem

Cześć mam nadzieję ktoś tutaj będzie w stanie rozwiązać mój problem. I hooked up 20 cali LCD Sharp Aquos z wejścia PC VGA do mojej wieży Dell i wszystko działa dobrze, z wyjątkiem, gdy próbuję abd grać w 1 grze, że kupiłem dla mojego syna to samochody gry film. It worked fine, kiedy miałem czas 17 "Dell Flat Panel Monitor podłączyć się z Sharp, kiedy, aby uruchomić grę koduje ekranie przez kilka sekund, potem robi się czarny i czerwony czyta tego komputera nie jest zgodny z tym monitorem. Any help greatly appreciated i dzięki z góry.
Old 22 stycznia 2008, 01:33
Grupa dawcy

Cytat:
nie komputerem z monitorem
Czy jesteś pewien, że to dokładnie to, co powiedział?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 22 stycznia 2008, 01:48
Nowe państwa grupy

Przykro mi to mówi "nie jest zgodne z tym sygnałów"
Old 22 stycznia 2008, 04:02
Grupa dawcy

To znany problem z Sharp modeli tego typu, widocznie. Użytkownik może po prostu e-mail do sprawdzenia, czy można uzyskać poprawkę. Sprawdź monitora i upewnij się jej ustawienia wejściowe są poprawne ..
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 23 stycznia 2008, 01:12
Nowe państwa grupy

Niestety nie miałem PM ciebie, ale nie mogę na fakt, jestem nowy na forum, ale dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie i odpowiedź na moje stanowisko. Będę sprawdzić ustawienia wejścia aby sprawdzić, czy działa.
Reply

Register

Zakładki