![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć mam nadzieję ktoś tutaj będzie w stanie rozwiązać mój problem. I hooked up 20 cali LCD Sharp Aquos z wejścia PC VGA do mojej wieży Dell i wszystko działa dobrze, z wyjątkiem, gdy próbuję abd grać w 1 grze, że kupiłem dla mojego syna to samochody gry film. It worked fine, kiedy miałem czas 17 "Dell Flat Panel Monitor podłączyć się z Sharp, kiedy, aby uruchomić grę koduje ekranie przez kilka sekund, potem robi się czarny i czerwony czyta tego komputera nie jest zgodny z tym monitorem. Any help greatly appreciated i dzięki z góry. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Przykro mi to mówi "nie jest zgodne z tym sygnałów" |
|
| |||
| |||
| To znany problem z Sharp modeli tego typu, widocznie. Użytkownik może po prostu e-mail do sprawdzenia, czy można uzyskać poprawkę. Sprawdź monitora i upewnij się jej ustawienia wejściowe są poprawne ..
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Niestety nie miałem PM ciebie, ale nie mogę na fakt, jestem nowy na forum, ale dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie i odpowiedź na moje stanowisko. Będę sprawdzić ustawienia wejścia aby sprawdzić, czy działa. |
![]() |
|
| Zakładki |