![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi cineva aici, sperăm, va fi capabil să rezolve problema mea. Am agatat o de 20 de inci Sharp Aquos LCD cu o intrare PC VGA la turnul meu Dell şi tot works fin cu excepţia cazului cînd I try Abd 1 joc joc pe care l-am cumpărat pentru fiul meu că noi de un an jocul film. It worked fin atunci când am avut stocul de 17 "Dell cu ecran plat monitor cuplat acum cu Sharp atunci când fac clic pentru a rula jocul ecran scrambles pentru câteva secunde, apoi se duce în negru şi roşu se citeşte acest PC nu sunt compatibile cu acest monitor. Orice ajuta foarte mult apreciat şi mulţumiri în avans. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău că spune "nu sunt compatibile cu acest semnal" |
|
| |||
| |||
| Aceasta este o problemă cunoscută Sharp cu modele de acest tip, aparent. S-ar putea la fel de e-mail-le pentru a vedea dacă puteţi obţine un fix. Verificati a monitoriza şi asiguraţi-vă că setările de intrare sale sunt corecte ..
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ne pare rau nu am PM tine, dar eu nu pot face pentru a faptului I sînt nou la forum, dar mulţumesc foarte mult pentru timpul de a citi şi răspunsul meu post. Eu va verifica setările de intrare pentru a vedea daca asta functioneaza. |
![]() |
|
| Marcaje |