menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

LCD TV / monitora problém

Reply

Thread Tools
Old 22 január 2008, 01:14
Nový člen skupiny

Default LCD TV / monitora problém

Ahoj snad tu niekto bude schopný vyriešiť môj problém. I zahnutý až 20 palcov Sharp Aquos LCD displej s VGA PC vstup do môjho veža Dell a všetko funguje dobre, s výnimkou, keď sa snažím abd 1 hrať hry, ktoré som kúpil pre svojho syna to autá film hry. It worked fine, keď som mal populáciu 17 "plochý monitor Dell zahnutý sa teraz s Sharp, keď kliknem na spustit hru na obrazovke sa perie o niekoľko sekúnd, potom pokračuje v čiernej a červenej číta tento kus nie je kompatibilný s týmto monitorom. Any help greatly appreciated a vďaka vopred.
Old 22 január 2008, 01:33
Darcu Skupina

Citácia:
tento kus nie je kompatibilný s týmto monitor
Ste si istý, že to je presne to, čo povedal?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 22 január 2008, 01:48
Nový člen skupiny

Ospravedlňujem sa, že hovorí, že "nie je kompatibilný s týmto signálom"
Old 22 január 2008, 04:02
Darcu Skupina

To je známy problém s Sharp modely tohto typu, zrejme. Teraz by ste si možno len e-mail, aby zistili, či môžete získať fix. Skontrolujte monitor a skontrolujte jeho správne nastavenie vstupnej ..
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 23 január 2008, 01:12
Nový člen skupiny

Sorry I didn'ti Užitočné si ale nemôžem na to, som úplne nový do fóra, ale díky moc za čas prečítať a odpovedať môj post. Budem chcete skontrolovať nastavenia vstupné, či to funguje.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém s sledovať obrazovku duus92 Graphics Cards & Monitory 1 2. október 2008 10:31
Problém sa mi monitor! Dva riadky na to! Sendron Graphics Cards & Monitory 1 18. októbra 2007 12:17
Monitor Problem mxmad32 Graphics Cards & Monitory 14 27. September 2007 12:20
Čo je to za problém s mojím LCD TFT monitor? pchopra65 Graphics Cards & Monitory 12 22. júla 2007 00:18
Duálny problém sledovať knexkid Graphics Cards & Monitory 4 19. mája 2007 06:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.