![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj snad tu niekto bude schopný vyriešiť môj problém. I zahnutý až 20 palcov Sharp Aquos LCD displej s VGA PC vstup do môjho veža Dell a všetko funguje dobre, s výnimkou, keď sa snažím abd 1 hrať hry, ktoré som kúpil pre svojho syna to autá film hry. It worked fine, keď som mal populáciu 17 "plochý monitor Dell zahnutý sa teraz s Sharp, keď kliknem na spustit hru na obrazovke sa perie o niekoľko sekúnd, potom pokračuje v čiernej a červenej číta tento kus nie je kompatibilný s týmto monitorom. Any help greatly appreciated a vďaka vopred. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujem sa, že hovorí, že "nie je kompatibilný s týmto signálom" |
|
| |||
| |||
| To je známy problém s Sharp modely tohto typu, zrejme. Teraz by ste si možno len e-mail, aby zistili, či môžete získať fix. Skontrolujte monitor a skontrolujte jeho správne nastavenie vstupnej ..
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Sorry I didn'ti Užitočné si ale nemôžem na to, som úplne nový do fóra, ale díky moc za čas prečítať a odpovedať môj post. Budem chcete skontrolovať nastavenia vstupné, či to funguje. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s sledovať obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. október 2008 10:31 |
| Problém sa mi monitor! Dva riadky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:17 |
| Monitor Problem | mxmad32 | Graphics Cards & Monitory | 14 | 27. September 2007 12:20 |
| Čo je to za problém s mojím LCD TFT monitor? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 22. júla 2007 00:18 |
| Duálny problém sledovať | knexkid | Graphics Cards & Monitory | 4 | 19. mája 2007 06:07 |
| Thread Tools | |
| |