мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

ЛЦД ТВ / монитор проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Мар 2008, 01:14
Нови члан групе

Default ЛЦД ТВ / монитор проблем

Поздрав надам се овде неко ће моћи да се реши мој проблем. Ја се навукао 20 инча Оштро Акуос ЛЦД са ВГА ПЦ улаз на мој Делл куле и све ради у реду осим када покушам Абд игра 1 игра коју сам купио за мог сина је Аутомобили филм игру. Она је у реду када сам имао 17 акција "Делл равне панел монитору закачен до сада са Оштро када кликнем да покренете игру екран сцрамблес за пар секунди, онда иде црно и црвено се пише овај рачунар није компатибилна са овом монитору. аны хелп веома цењени и хвала унапред.
Old 22. Мар 2008, 01:33
Донаторска Група

Куоте:
овај рачунар није компатибилна са овом монитору
Јесте ли баш сигурни да је ово шта је рекао?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 22. Мар 2008, 01:48
Нови члан групе

Жао ми је рекао "нису компатибилне са овим сигналом"
Old 22. Мар 2008, 04:02
Донаторска Група

То је познати проблем са оштрим моделима тог типа, очигледно. Можда их само електронске поште да видите да ли можете добити поправити. Проверите и уверите се прати улаз подешавања су исправна ..
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 23. Мар 2008, 01:12
Нови члан групе

Нажалост нисам Вас ам али не могу да урадим да ствари, ја сам нови на форуму, али хвала пуно што сте одвојили време да прочитате и одговорите на мој пост. Ја ћу проверити подешавања уноса да видим да ли ово ради.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц