![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав надам се овде неко ће моћи да се реши мој проблем. Ја се навукао 20 инча Оштро Акуос ЛЦД са ВГА ПЦ улаз на мој Делл куле и све ради у реду осим када покушам Абд игра 1 игра коју сам купио за мог сина је Аутомобили филм игру. Она је у реду када сам имао 17 акција "Делл равне панел монитору закачен до сада са Оштро када кликнем да покренете игру екран сцрамблес за пар секунди, онда иде црно и црвено се пише овај рачунар није компатибилна са овом монитору. аны хелп веома цењени и хвала унапред. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Жао ми је рекао "нису компатибилне са овим сигналом" |
|
| |||
| |||
| То је познати проблем са оштрим моделима тог типа, очигледно. Можда их само електронске поште да видите да ли можете добити поправити. Проверите и уверите се прати улаз подешавања су исправна ..
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Нажалост нисам Вас ам али не могу да урадим да ствари, ја сам нови на форуму, али хвала пуно што сте одвојили време да прочитате и одговорите на мој пост. Ја ћу проверити подешавања уноса да видим да ли ово ради. |