![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba benim sorunu çözmek edebilecektir umarım birini buraya. Ben hariç, benim Dell kulesi ve her şey düzgün çalıştığı için bir VGA PC girişi ile 20 inç Sharp Aquos LCD bağladım zaman ben Otomobil film oyun oğlum için aldım 1 oyun abd deneyin. O güzel zaman stok 17 "Dell düz panel vardı şimdi Sharp ile ve bu bu monitör ile uyumlu değil pc okur kırmızı oyun daha sonra siyah gider birkaç saniye ekran scrambles çalıştırmak için tıkladığımda bağladım monitör çalıştı. herhangi bir yardım ve çok teşekkür peşin takdir.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben "bu sinyal ile uyumlu değildir" diyor üzgünüm
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu tip Sharp modelleri ile bilinen bir konu, görünüşte's. Öldürürsün yalnızca e-eğer bir düzeltme alabilirsiniz anlamak için mail gönderin. Monitörü kontrol edin ve giriş ayarları .. doğru olduğundan emin olun
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Sana PM didn't Üzgünüz ama ben marka forumu ama sayesinde okuma ve mesajımın cevabını zaman ayırdığınız için çok yeni am gerçeğine yapamaz. Ben görmek için giriş ayarlarını kontrol eder eğer bu çalışıyor.
|