![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт сподіваюся, тут хтось зможе вирішити мою проблему. Я підключив 20-дюймовий Sharp Aquos РК-дисплей з VGA входом в мій комп'ютер Dell вежу, і все чудово працює, за винятком, коли я намагаюся грати Абд 1 гра, яку я купив для мого сина це автомобілі фільм гра. Він працював добре, коли я мав складі 17 "Dell Flat Panel Monitor підключили зараз з різким коли я натискаю кнопку, щоб запустити гру на екрані бореться за кілька секунд, потім йде чорний і червоний він читає цей ПК не сумісними з цим монітором. Будь-яка допомога високу оцінку і вдячність заздалегідь. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вибач він каже: "не сумісна з цим сигналом" |
|
| |||
| |||
| Це відома проблема з гострими моделей цього типу, мабуть. Можна тільки електронну пошту, щоб вони бачили, якщо ви можете отримати виправлення. Перевірити монітор і переконайтеся в його налаштуваннях введення правильного ..
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| На жаль я не PM вас, але я не можу зробити з тим, я новий на форум, але дякую, що знайшли час, щоб читати і відповідати на мій пост. Я буду перевіряти введення налаштуваннями, щоб зрозуміти, якщо це працює. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з монітором | duus92 | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 жовтня 2008 10:31 |
| Проблема з мого монітора! Дві лінії на ній! | Sendron | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 жовтня 2007 12:17 |
| Монітор проблеми | mxmad32 | Графічні карти & Монітори | 14 | 27 вересня 2007 12:20 |
| Що за проблема з моїм LCD TFT монітор? | pchopra65 | Графічні карти & Монітори | 12 | 22 липня 2007 00:18 |
| Подвійна проблема контролю | knexkid | Графічні карти & Монітори | 4 | 19 травня 2007 06:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |