![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| АЗ съм гледам за нов LOW ПРОФИЛ видео карта за моята Dell C521, без да се налага да правят всякакви други ъпгрейди за моето захранване, охлаждане, окабеляване и др текущата ми видео картата е ATI Radeon X1300 128MB и моя ценови диапазон е $ 75-150 . От търсене в Интернет, открих, че ми Dell C521 разполага с 280W PSU, което казват някои не upgradable поради своята големина и форма. Най-нисък профил (NVIDIA) видео карти мога да намеря включват: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250 От този списък бях полегнал към 9600gt. Осъзнавам, че колкото по-мощна карта, толкова повече власт се нуждае от неговото захранване. Така че аз се чудя ... какво е най-доброто видео карта не мога да избяга с помощта само 280W PSU. Ако има някакви ATI ниско профил карти с около същите характеристики и цена, като това, което изброени, нямам проблем с изкупуването друга ATI карта. Аз не се нуждаят от видео картата, която работи най-много настройки по всички най-новите игри. Аз съм с надеждата поне да могат да тече игри като Half-Life 2, призива на Duty 4, както и отпадане на 3 навсякъде от среден до най-високи настройки на прилична резолюция (моя роден ВЕИ. Е 1280x1024), защото съм уморен от уреждане на 800x600 ВЕИ. от слабо до средно-ниски настройки. PS Не знам нищо за голяма част от видео карти, различни от това, което аз проучени, така че ако има някакви други проблеми, свързани със съвместимостта или съвети, което трябва да знам, моля помогнете ми се ... Благодаря! МОИТЕ ТЕКУЩИ КОМПЮТЪРНА очила Производител: Dell измерение C521 Процесор: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz Памет: 2 GB RAM Hard Drive: 250 GB Видео карта: 128MB ATI Radeon X1300 Монитор: 19''LCD Dell Звукова карта: SigmaTel High Definition Audio CODEC Операционна система: Windows Vista ™ Home Premium |