![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem hledal nový Low Profile grafickou kartu pro můj Dell C521, aniž by musel platit jakékoliv jiné upgrady pro mé napájení, chlazení, elektroinstalace, atd. Moje současná grafická karta je ATI Radeon X1300 128megabajt a moje cena je $ 75-150 . Z hledání na internetu jsem zjistil, že můj Dell C521 je 280W PSU, které někteří říkají není aktualizovatelné díky své velikosti a tvaru. Nejlepší nízký profil (NVIDIA) video karty bych mohl najít patří: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250 Z tohoto seznamu jsem se naklánět na 9600gt. Uvědomil jsem si, že čím výkonnější karta, tím více energie, kterou potřebuje od svého zdroje napájení. Tak jsem se zeptat ... co je nejlepší grafickou kartu můžu dostat pryč s použitím pouze 280W PSU. Pokud se vyskytnou nějaké ATI nízký-profil karet s přibližně stejný výkon a cena za to, co jsem na seznamu, nemám problém s nákupem jiného ATI karty. I don't need grafickou kartu, která běží na max nastavení všech nejnovějších her. Já jsem doufal, že alespoň být schopni spustit hry, jako Half-Life 2, Call of Duty 4 a Fallout 3 na kdekoliv od střední až vysoké nastavení na slušné rozlišení (mé rodné res. Je 1280x1024), protože jsem unavený usazují na 800x600 res. na malé a střední-nízké nastavení. PS Já nevím nic o mnoho grafických karet jiné než to, co jsem zkoumal, takže pokud se vyskytnou nějaké problémy s kompatibilitou či jiných rad bych vědět, prosím, pomoz mi ... Díky! MŮJ BĚŽNÝ COMPUTER SPECS Výrobce: Dell Dimension C521 Procesor: AMD Athlon 64 X2 Duální Core 4000 + ~ 2.1GHz Paměť: 2 GB RAM Pevný disk: 250 GB Grafická karta: 128MB ATI Radeon X1300 Monitor: 19''LCD Dell Zvuková karta: SigmaTel High Definition Audio CODEC Operační systém: Windows Vista ™ Home Premium |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafické karty profil? | stivo828 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 1. červen 2009 15:24 |
| Low Profile / Poločas Velikost / Poločas Výška PCI grafická karta | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 16 únor 2009 09:00 |
| Naléhat můj Dell C521 Dále pro náročné pomůže ... | DriFT01 | Obecné Software Chat | 7 | 16. prosince 2008 04:30 |
| Vestavěný mikro systém, ale je třeba najít nejlepší nízký profil karty | SOLUS | Graphics Cards & Monitory | 1 | 28. listopadu 2007 15:50 |
| Thread Nástroje | |
| |