![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω ένα νέο χαμηλό προφίλ μου κάρτα βίντεο για Dell C521, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε άλλη αναβαθμίσεις μου για παροχή ρεύματος, ψύξης, καλωδιώσεις, κλπ. Η σημερινή κάρτα οθόνης είναι η ATI Radeon X1300 128MB και το εύρος τιμών είναι $ 75-150 . Από την αναζήτηση στο διαδίκτυο, ανακάλυψα ότι μου Dell C521 έχει 280W PSU, το οποίο κάποιοι λένε δεν είναι αναβαθμίσιμα λόγω του μεγέθους και σχήματος. Το καλύτερο χαμηλό προφίλ (NVIDIA) κάρτες θα μπορούσα να βρείτε περιλαμβάνουν: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250 Από τον κατάλογο αυτό ήμουν κλίνει προς την 9600gt. Αντιλαμβάνομαι ότι το πιο ισχυρό της κάρτας, η μεγαλύτερη εξουσία που χρειάζεται από την παροχή ρεύματος. Λοιπόν ... Αναρωτιόμουν ποια είναι καλύτερη κάρτα βίντεο μπορώ να ξεφύγω, χρησιμοποιώντας μόνο ένα 280W PSU. Αν υπάρχουν χαμηλού προφίλ ATI κάρτες με περίπου την ίδια απόδοση και την τιμή, όπως αυτά που αναφέρονται, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αγορά άλλου ATI κάρτας. Δεν χρειάζεται μια κάρτα οθόνης που διαρκεί το πολύ ρυθμίσεις για όλα τα νεότερα παιχνίδια. Είμαι ελπίζοντας τουλάχιστον να είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια όπως το Half-Life 2, Call of Duty 4, και 3, σχετικά με τις συνέπειες από οπουδήποτε μέσου έως υψηλού ρυθμίσεις σε ένα αξιοπρεπές ψήφισμα (μου res. Είναι 1280x1024), επειδή είμαι κουρασμένος της διακανονισμό για 800x600 res. στις χαμηλές προς μεσαίες-χαμηλές ρυθμίσεις. PS Δεν ξέρω τίποτα για πολλά από κάρτες γραφικών, εκτός από αυτό που ερεύνησαν, έτσι ώστε αν υπάρχουν και άλλα ζητήματα συμβατότητας ή συμβουλές θα ήθελα να μάθω παρακαλώ βοήθησέ με ... Ευχαριστώ! ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ MY COMPUTER SPECS Κατασκευαστής: Dell Διάσταση C521 Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz Μνήμη: 2 GB RAM Σκληρός Δίσκος: 250 GB Κάρτα οθόνης: 128MB ATI Radeon X1300 Οθόνη: 19''LCD Dell Κάρτα Ήχου: SigmaTel High Definition Audio CODEC Operating System: Windows Vista ™ Home Premium |