kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Looking to buy a LOW PROFILE kártya az én Dell C521 Need Help!

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 00:13
Új tag Csoport

Default Looking to buy a LOW PROFILE kártya az én Dell C521 Need Help!

Én látszó részére egy új, alacsony PROFIL videokártya mert Dell C521, anélkül, hogy bármilyen egyéb frissítéseket az én áramellátás, hűtés, vezetékeket, stb Jelenlegi videokártya az ATI Radeon X1300 128MB s Árfekvés dollár 75-150 .

Feladó keresnek az interneten, azt találták ki, hogy a Dell C521 egy 280W PSU, amelyek azt mondják nem frissíthető, mivel annak mérete és alakja.

A legjobb alacsony profil (NVIDIA) videokártyák tudtam megtalálni a következők: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250
Ebből én ferde felé 9600gt.

Rájöttem, hogy a nagyobb teljesítményű a kártya, annál nagyobb erő szükséges, hogy a tápegység. Szóval arra gondoltam ... mi a legjobb videokártya Nem úszod használatával csak egy 280W tápegység. Ha ATI alacsony profilú kártyát körül ugyanazt a teljesítmény és az ár, mint amit felsorolt, nincs probléma a felvásárlást más ATI kártya.

Nem kell a videokártya, hogy fut max beállítások a legújabb játékokat. Remélem, legalább tudja futtatni játékokat, mint a Half-Life 2, Call of Duty 4 és a Fallout 3, bárhol a közepes és magas beállítások egy tisztességes állásfoglalás (my native res. A 1280x1024), mert én vagyok a fáradt settling a 800x600-as felbontás. A kis és közepes-alacsony beállítások.

PS Nem tudom, sok semmit videokártyák kívül mit kutatott, így az esetleges kompatibilitási problémák vagy más tipp azt tudom, kérem, segítsen nekem ... Köszönöm!

Jelenlegi COMPUTER specs

Gyártó: Dell Dimension C521
Processzor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez: 250 GB
Videokártya: 128 MB ATI Radeon X1300
Monitor: 19''Dell LCD
Sound Card: SigmaTel High Definition Audio CODEC
Operációs rendszer: Windows Vista ™ Home Premium
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Grafikus kártya profil? stivo828 Grafikus kártyák és monitorok 2 1. június 2009 15:24
Alacsony / Half Size / magasság felénél PCI grafikus kártya tomthedrummer1992 Grafikus kártyák és monitorok 5 16. február 2009 09:00
Pushing my Dell C521 További teljesítéséhez segít ... DriFT01 General Chat szoftver 7 16. december 2008 04:30
Beépített mikro rendszert, de szükség van a legjobb Alacsony kártya Solus Grafikus kártyák és monitorok 1 28. november 2007 15:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.