![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én látszó részére egy új, alacsony PROFIL videokártya mert Dell C521, anélkül, hogy bármilyen egyéb frissítéseket az én áramellátás, hűtés, vezetékeket, stb Jelenlegi videokártya az ATI Radeon X1300 128MB s Árfekvés dollár 75-150 . Feladó keresnek az interneten, azt találták ki, hogy a Dell C521 egy 280W PSU, amelyek azt mondják nem frissíthető, mivel annak mérete és alakja. A legjobb alacsony profil (NVIDIA) videokártyák tudtam megtalálni a következők: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250 Ebből én ferde felé 9600gt. Rájöttem, hogy a nagyobb teljesítményű a kártya, annál nagyobb erő szükséges, hogy a tápegység. Szóval arra gondoltam ... mi a legjobb videokártya Nem úszod használatával csak egy 280W tápegység. Ha ATI alacsony profilú kártyát körül ugyanazt a teljesítmény és az ár, mint amit felsorolt, nincs probléma a felvásárlást más ATI kártya. Nem kell a videokártya, hogy fut max beállítások a legújabb játékokat. Remélem, legalább tudja futtatni játékokat, mint a Half-Life 2, Call of Duty 4 és a Fallout 3, bárhol a közepes és magas beállítások egy tisztességes állásfoglalás (my native res. A 1280x1024), mert én vagyok a fáradt settling a 800x600-as felbontás. A kis és közepes-alacsony beállítások. PS Nem tudom, sok semmit videokártyák kívül mit kutatott, így az esetleges kompatibilitási problémák vagy más tipp azt tudom, kérem, segítsen nekem ... Köszönöm! Jelenlegi COMPUTER specs Gyártó: Dell Dimension C521 Processzor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz Memória: 2 GB RAM Merevlemez: 250 GB Videokártya: 128 MB ATI Radeon X1300 Monitor: 19''Dell LCD Sound Card: SigmaTel High Definition Audio CODEC Operációs rendszer: Windows Vista ™ Home Premium |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Grafikus kártya profil? | stivo828 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 1. június 2009 15:24 |
| Alacsony / Half Size / magasság felénél PCI grafikus kártya | tomthedrummer1992 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 16. február 2009 09:00 |
| Pushing my Dell C521 További teljesítéséhez segít ... | DriFT01 | General Chat szoftver | 7 | 16. december 2008 04:30 |
| Beépített mikro rendszert, de szükség van a legjobb Alacsony kártya | Solus | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 28. november 2007 15:50 |
| Téma eszközök | |
| |