mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Ieškote nusipirkti neišvystyti kortelė Mano Dell C521 NEED HELP!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 00:13
Naujas Narys

Aš ieškau naujų neišvystyti vaizdo plokštė mano Dell C521 nemokėdamas jokių kitų atnaujinimus mano energijos tiekimo, vėsinimo, elektros ir tt Mano dabartinė vaizdo korta ATI Radeon X1300 128MB, ir mano kaina svyruoja $ 75-150 .

Nuo ieško per internetą, aš sužinojau, kad mano "Dell C521 turi 280W PSU, kuriuos mini kai kurie sako ne atsinaujinti dėl savo dydžio ir formos.

Geriausia neišvystyti (NVIDIA) vaizdo plokštės galėčiau rasti apima: 8600GT, 9600GT, 9800GT, gts250
Iš šio sąrašo aš tendencingumo 9600GT.

Suprantu, kad daugiau galingas kortelę, tuo daugiau galios jis turi nuo jo maitinimo. So I was wondering ... Koks geriausias vaizdo plokštę galiu išsisukti naudojant tik 280W PSU. Jei yra kokių nors ATI žemo profilio korteles su maždaug tas pačias eksploatavimo charakteristikas ir kainą, ką aš sąraše, aš neturiu jokių problemų su pirkimu kitą ATI kortelės.

I don't need vaizdo plokštę, kuri veikia maks parametrus visus naujausius žaidimus. Aš tikiuosi bent galima paleisti žaidimus kaip Half-Life 2, Call of Duty 4, Fallout 3 d. niekur nuo vidutinio iki aukšto nustatymus padoraus rezoliucijos (mano gimtoji Res. Yra 1280x1024), nes aš pavargau nuo apmokėti už 800x600 res. nuo mažo iki vidutinio lygio parametrus.

PS Aš nežinau, kas nieko apie vaizdo plokštėms, išskyrus tai, ką aš tiriami, todėl, jei nėra jokių kitų klausimų dėl atitikties arba patarimus turėčiau žinoti, please help me out ... Thanks!

MANO EINAMOSIOS KOMPIUTERIO SPECS

Gamintojas: Dell Dimension C521
Procesorius: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz
Atmintis: 2 GB RAM
Kietasis diskas: 250 GB
Video Card: 128MB ATI Radeon X1300
Monitorius: 19''Dell LCD
Garso plokštė: SigmaTel High Definition Audio CODEC
Operacinė sistema: Windows Vista ™ Home Premium
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.