mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Vēlas iegādāties LOW PROFILE karte manu Dell C521 NEED HELP!

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 8, 2009, 00:13
New Member Group

Default Vēlas iegādāties LOW PROFILE karte manu Dell C521 NEED HELP!

Es meklēju jaunu LOW PROFILE video karte manu Dell C521, neveicot citus uzlabojumus, lai manu barošanas, dzesēšanas, elektroinstalācijas, uc Mana pašreizējā video karte ir ATI Radeon X1300 128MB un mana cenu diapazons ir $ 75-150 .

No meklēšanu internetā, es uzzināju, ka mana Dell C521 ir 280W PSU, ko daži saka, nav upgradable sakarā ar tā lielumu un formu.

Labākais zemu profilu (NVIDIA) video kartes, es varētu atrast ietvert: 8600GT, 9600GT, 9800GT, gts250
No šā saraksta man bija atspiedies pret 9600GT.

Es atklāju, ka spēcīgāks karte ir lielākas pilnvaras tai nepieciešamās jaudas. Tā es domāju ... ko ir labākais video karti es varu likvidēt, izmantojot tikai 280W PSU. Ja ir kādas ATI zema profila kartes ar aptuveni tādu pašu darbību, un cena, ko es minēti, man nav nekādu problēmu ar iepirkšanu citu ATI karti.

Man nav nepieciešama video karte, kas darbojas max iestatījumus visām jaunākajām spēlēm. Es ceru vismaz varētu palaist spēles, piemēram, Half-Life 2, Call of Duty 4, un nokrišņus 3 par jebkur no vidēja līdz augstam uzstādījumus cienīgu izšķirtspēju (my native res. Ir 1280x1024), jo es esmu noguris samierināties ar 800x600 res. par zema vai vidēja, zema uzstādījumus.

PS Es nezinu daudz neko par video kartēm, izņemot to, ko es izpētīti, tādēļ, ja ir kādi citi saderības problēmas vai dzeramnaudu man būtu jāzina, lūdzu man palīdzēt ... Thanks!

MY pašreizējā datora SPECS

Ražotājs: Dell Dimension C521
Procesors: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz
Atmiņa: 2 GB RAM
Hard Drive: 250 GB
Video karte: 128MB ATI Radeon X1300
Monitor: 19''Dell LCD
Sound Card: SigmaTel High Definition Audio CODEC
Operating System: Windows Vista ™ Home Premium
Reply

Register

Bookmarks