![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I am looking for a nowe Niski profil karty graficznej dla mojej firmy Dell C521 bez konieczności dokonywania jakichkolwiek innych uaktualnień dla mojego zasilanie, chłodzenie, okablowanie, itp. Mój obecny jest karta graficzna ATI Radeon X1300 128MB i moja cena wynosi $ 75-150 . Od wyszukiwanie w Internecie, odkryłem, że mój Dell C521 posiada 280 PSU, co nie jest pewne powiedzieć modernizacji ze względu na swoją wielkość i kształt. Najlepszym niskim profilu (NVIDIA) kart graficznych mogę znaleźć między innymi: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250 Z tej listy byłem przyparty do 9600gt. Zdaję sobie sprawę, że silniejsze karty, tym więcej mocy potrzebuje od zasilania. Więc zastanawiałem się ... co najlepsze karty graficznej mogę uciec z wykorzystaniem tylko 280 PSU. Jeśli istnieją jakiekolwiek ATI niskim profilu karty o tej samej wydajności, jak i cen, co mam na liście, nie mam problemu z zakupem innej karty ATI. I nie potrzebują karty graficznej, który działa na max ustawienia wszystkich najnowszych gier. I'm hoping przynajmniej być w stanie uruchomić gry jak Half-Life 2, Call of Duty 4, Fallout 3 i na dowolnym nośniku z wysokich ustawień w godnej rozdzielczości (mój native res. Jest 1280x1024), bo jestem zmęczony rozstrzygania o rozdzielczości 800x600. o niskich i średnich niskich ustawień. PS Nie wiem nic o wiele kart wideo inne niż to, co badane, więc jeśli są jakieś inne problemy ze zgodnością lub wskazówki Powinienem wiedzieć, proszę mi pomóc obecnie ... Thanks! Mój obecny KOMPUTEROWE SPECS Producent: Dell Dimension C521 Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz Pamięć: 2 GB pamięci RAM Dysk twardy: 250 GB Video Card: 128MB ATI Radeon X1300 Monitor: 19''LCD Dell Karta dźwiękowa: SigmaTel High Definition Audio CODEC System operacyjny: Windows Vista ™ Home Premium |