mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Aveţi nevoie pentru a cumpara o carte pentru LOW PROFILE meu Dell C521 nevoie de ajutor!!!

Reply

Thread Tools
Old 8 iunie 2009, 00:13
Noile state Group

Default Aveţi nevoie pentru a cumpara o carte pentru LOW PROFILE meu Dell C521 nevoie de ajutor!!!

Caut un nou LOW PROFILE video mea carte pentru Dell C521, fără a avea de a face orice alte actualizări pentru puterea mea de aprovizionare, de răcire, cabluri, etc meu actual este de placă video ATI Radeon X1300 128MB şi mi gamă de preţ este de $ 75-150 .

De la căutarea pe internet, am aflat că-mi Dell C521 are un 280W PSU, care unii spun nu este upgradable datorita formă şi dimensiune.

Cele mai bune scăzut profil (NVIDIA) plăcile video am putut găsi includ: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250
Din această listă am fost înclinat spre 9600gt.

Mi-am dat seama că mult mai puternic de carte este, de mai multă putere de care are nevoie de la sursa de alimentare. Deci, mă întrebam ... Care este cea mai bună placă video nu pot scapa, folosind doar un 280W PSU. Dacă există ATI scăzute de profil cu carduri în jurul aceluiaşi nivel de performanţă şi de preţ ca ceea ce am enumerate, nu am nici o problemă cu un alt ATI achiziţie carte.

Nu am nevoie de o placă video care ruleaza max setările de pe toate cele mai noi jocuri. Sunt cel puţin în speranţa de a putea rula jocuri precum Half-Life 2, Call of Duty 4, 3 şi radioactive pe oriunde de la mediu la ridicat setările la o rezoluţie decentă (mea natală res. Este de 1280x1024), pentru că am obosit de pentru soluţionarea 800x600 res. pe Scazut spre mediu-scăzut setări.

PS Nu stiu de mult nimic despre plăcile video, altele decât ceea ce am cercetat, aşa că, dacă există orice alte probleme de compatibilitate sau sfaturi ar trebui să ştiu te rog ajută-mă ... Multumesc!

Mele curente COMPUTER specificaţiile

Producator: Dell Dimension C521
Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz
Memorie: 2 GB RAM
Hard-disk: 250 GB
Video Card: 128MB ATI Radeon X1300
Monitor: 19''Dell LCD
Placă de sunet: SigmaTel High Definition Audio CODEC
Sistem de operare: Windows Vista ™ Home Premium
Reply

Register

Marcaje