menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Hľadáte ku kúpe nízký profil kartu pre môj Dell C521 Need Help!

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 00:13
Nový člen skupiny

Já jsem hledal nový Low Profile grafickú kartu pre môj Dell C521, bez toho, aby musel platiť akékoľvek iné upgrady pre mojej napájanie, chladenie, elektroinštalácie, atď Moja súčasná grafická karta je ATI Radeon X1300 128megabajt a moja cena je $ 75-150 .

Z hľadania na internete som zistil, že môj Dell C521 je 280W PSU, ktoré niektorí hovoria nie aktualizovateľné vďaka svojej veľkosti a tvaru.

Najlepšie nízky profil (NVIDIA) video karty by som mohol nájsť patria: 8600gt, 9600gt, 9800gt, gts250
Z tohto zoznamu som sa nakláňať na 9600gt.

Uvedomil som si, že čím výkonnejšia karta, tým viac energie, ktorú potrebuje od svojho zdroja napájania. Tak som sa opýtať ... čo je najlepšie grafickú kartu môžem dostať preč s použitím iba 280W PSU. Ak sa vyskytnú nejaké ATI nízky-profil kariet s približne rovnaký výkon a cena za to, čo som na zozname, nemám problém s nákupom iného ATI karty.

Nechcem need grafickú kartu, ktorá beží na max nastavenia všetkých najnovších hier. Ja som dúfal, že aspoň byť schopní spustiť hry, ako Half-Life 2, Call of Duty 4 a Fallout 3 na kdekoľvek od strednej až vysokej nastavenia na slušné rozlíšenie (moje rodné res. Je 1280x1024), pretože som unavený usadzujú na 800x600 res. na malé a stredné-nízke nastavenie.

PS Ja neviem nič o mnoho grafických kariet iné ako to, čo som skúmal, takže ak sa vyskytnú nejaké problémy s kompatibilitou alebo iných rád by som vedieť, prosím, pomôž mi ... Vďaka!

MÔJ BEŽNÝ COMPUTER Specs

Výrobca: Dell Dimension C521
Procesor: AMD Athlon 64 X2 Duální Core 4000 + ~ 2.1GHz
Pamäť: 2 GB RAM
Pevný disk: 250 GB
Grafická karta: 128MB ATI Radeon X1300
Monitor: 19''LCD Dell
Zvuková karta: SigmaTel High Definition Audio CODEC
Operačný systém: Windows Vista ™ Home Premium
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.