![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам хандсоме за нову графичку картицу Нишка ПРОФИЛ за мој Делл Ц521, без да се било која друга надоградње за моје напајање, хладјење, ожичење, итд Мој тренутни видео картица је АТИ Радеон Кс1300 128МБ и мој распон цена је $ 75-150 .
Од претрагом преко интернета сам дознао да је мој Делл Ц521 има 280У псу, што неки кажу није упградабле због своје величине и облика. Најбољи ниски профил (НВИДИА) Видео Картице сам могао наћи укључују: 8600гт, 9600гт, 9800гт, гтс250 Од овог списка сам била наслоњена на 9600гт. Знам да то више моћан је картица, више снаге од својих потребно напајање. Тако сам био задивљен ... Који је најбољи видео картице могу извући користи само 280У псу. Ако постоје било какве АТИ лоу-профиле картице са око исте перформансе и цена, као што сам на листи, немам проблема са куповање другу АТИ картицу. Не треба ми видео картицу која траје макс подешавања на све најновије игре. Им 'надајући барем моћи покренути игре попут Халф-Лифе 2, Цалл оф Дуты 4, а Фаллоут 3 о било од средње до високе поставке на пристојне резолуције (Мы нативе рес. Је 1280кс1024), јер сам уморна од за подмиривање 800кс600 рес. са ниским до средње низак подешавања. ПС Не знам много о видео картице ништа друго него што сам истраживао, па ако постоји било која друга компатибилност питања или савете ја би требао да зна угодити помоћ мене вањска страна ... Хвала! Моје тренутне РАЧУНАР Спецификације Произвођач: Делл Дименсион Ц521 Процесор: АМД Атхлон 64 Кс2 Дуал Цоре 4000 + ~ 2.1ГХз Меморија: 2 ГБ РАМ Хард Дриве: 250 ГБ Видео Цард: 128МБ АТИ Радеон Кс1300 Монитор: 19''ЛЦД Делл Соунд Цард: СигмаТел Хигх Дефинитион Аудио Цодец Оперативни систем: Уиндоус Виста ™ Хоме Премиум |